REKLAMI GEÇ

“Yatırımcı Dostu Tavas Projesi”ne ilk destek TKDK’dan

“Yatırımcı Dostu Tavas Projesi”ne ilk destek TKDK’dan

Tavas’ın kısa süre önce başlattığı “Yatırımcı Dostu Tavas Projesi” büyük ses getirdi. Projenin ilk destekçisi TKDK oldu. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli İl Koordinatörü Murat Kar ve beraberindeki heyet, Başkan Turhan Veli Akyol’u ziyaret etti, destek sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2017 Salı, 09:52

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un geçtiğimiz hafta Tavas Bağlar Mesireliği’nde düzenlediği toplantıyla duyurduğu “Yatırımcı Dostu Tavas” projesi büyük ses getirdi.

Toplantıda belediyenin desteklediği yatırımcılarla yan yana duran Akyol, yatırımcılara yer bulma, hibe ve kredi sağlayan kuruluşlar hakkında bilgi ve proje desteği sağlama, yatırımlarının ileriye yönelik olabilmesi hususunda yasal çerçeveler içerisinde her türlü yardımı vereceklerini ifade etmişti. Bu desteğe güvenerek Tavas’ta yatırım yapan işletme sahipleri de Başkan Akyol’un yanında olmuş, belediyenin katkıları sayesinde kısa sürede büyük işletmeler açtıklarını belirtmişti.

TKDK Denizli İl Koordinatörü Murat Kar, Tavas’a gelerek Başkan Akyol’u projesinden dolayı tebrik etti. Koordinatör Kar, “TKDK Avrupa Birliği fonundan gelen hibe paraları vatandaşlarımıza Avrupa Birliği standartlarında iyi, sağlıklı ve sürdürülebilir projeler karşılığı aktaran bir kurumdur. Şu ana kadar Ülkemizin çeşitli şehirlerinde binlerce vatandaşımız bizden milyonlarca TL hibe aldılar. Biz, bu paralar geri gitmesin, ülkemizde kullanılsın istiyoruz. Bunun için de tüm yatırımcılarımızı proje yapmaya davet ediyoruz. Bugün itibari ile Tavas’ta toplamda 38 yatırımcı bizden hibelerini alarak büyük işletmeler kurdular. Tavas Belediyesi tüm bu projelerde yatırımcılara bürokratik anlamda sıfır sorun çıkaran, işlerin hızlı ilerlemesi için her türlü gayreti gösteren bir Belediye. Buradan Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Ayrıca başlatmış oldukları “Yatırımcı Dostu Tavas” projelerini de tamamen destekliyorum. Bu proje sayesinde birçok yatırımcı ülkemizin yüz akı olan TKDK’ya gelecek, hem kendine hem de ülkesine kazanç sağlayacaktır. Başkanımızı bu projelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Koordinatör Murat Kar’ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Akyol, “Sayın Koordinatörün ziyaretiyle, ‘Yatırımcı Dostu Tavas’ projemizle ne kadar doğru bir iş yaptığımızı pekiştirmiş olduk. Konunun en üst makam tarafından onaylanması ve desteklenmesi bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Ortak aklı devreye sokarak, istişare, yardım ve kurumlar arası işbirliği ile inanıyorum ki Tavasımıza birbirinden değerli projeler kazandıracağız. Şahsım ve kurumum adına, gerek Denizlimize verdikleri katkılar gerekse bize yaptıkları bu anlamlı ve ince ziyaret sebebiyle kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık