REKLAMI GEÇ

Tavas’ta Hayır Çarşısı açıldı

Tavas’ta Hayır Çarşısı açıldı

Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Tavas Şubesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Hayır Çarşısı” açıldı. Hayır Çarşısı’ndan elde edilen gelir öğrenci yurtları için kullanılacak.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2012 Pazartesi, 12:53

Hayır Çarşısı için Bağlar Mesireliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Tavas Belediye Başkan vekili Eyüp Kaçmaz, Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Federasyonu Bölge Temsilcisi Ahmet Yurt, çevre belde belediye başkanları ve bazı siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı.

Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Federasyonu Bölge Temsilcisi Ahmet Yurt, hayır duygularının Hayır Çarşısı’na dönüştüğünü belirterek, “Hiçbir zaman siyaset yapmadık. Hiç kimseyle kavga etmedik. Binlerce vatan evladını dini duygularla yetiştirdik. Tavaslıları tebrik ediyorum. Bu hizmet yarışında Hayır Çarşısı’na verdikleri desteklerine devam edeceklerine inanıyorum” dedi.

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Tavas Belediye Başkan vekili Eyüp Kaçmaz, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu da birer konuşma yaptı. Daha sonra Tavas Müftü vekili İsmail Karaman tarafından Hayır Çarşısı’nın açılışı dualarla yapıldı. Tavas Talebe Yurdu ve Güneş Kız öğrenci Yurdundaki öğrenciler yararına tertiplenen Bağlar mesireliğindeki Hayır Çarşısı” Kermesi 23 Eylül’ kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 18Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 4 17Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 22Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 23Az Bulutlu