REKLAMI GEÇ

86 kilometrelik köy yolu asfaltlandı

86 kilometrelik köy yolu asfaltlandı

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Akıncılar-Gökçeler-Denizoluk-Avdan arasında önceden onarım çalışmaları yapılan yolda asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Böylece bu yıl il genelinde 245 kilometre asfaltlama programından şimdiye kadar 86 kilometrelik kısmı tamamlandı.

/ DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2012 Cumartesi, 14:13

Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Akıncılar-Gökçeler-Denizoluk-Avdan arasında önceden onarım çalışmaları yapılan yolda asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, onarım çalışmaları biten üç kilometrelik kısımda asfaltlama çalışmasının tamamlandığını ifade etti. Oklu, “Avdan köy grup yolunda yol onarım çalışmaları devam ediyor. Onarım çalışmasının tamamlanmasının ardından yolun geriye kalan sekiz kilometrelik kısmın ise önümüzdeki yıllarda asfalt kaplaması yapılacaktır.” dedi.

Bu yıl il genelinde 245 kilometre asfaltlama programlandığını, şu ana kadar 86 kilometrelik kısmının bittiğini belirten Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin ise hizmet götürülemeyen köylerin vebalinin kendilerinden sorulduğunu vurguladı. Gürlesin, “Vatandaşımız hizmetin en güzeline layıktır. Bu nedenle öncelikle hedefimiz yol standartlarının artırılması ile köylerimize daha konforlu, daha kaliteli asfalt yolları yapmaktır. Yola konulan malzemenin tamamen oturması için üzerinden bir yıl geçmesi gerekmekte, aksi takdirde asfalt yol istenilen kalitede olmamaktadır.” diye konuştu.

Yorumlar

mahir dağ   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 12:27

Zaten ne yapılırsa tavas acıpayam tarafına yapılıyor
Bekilli cal tarafında yaşayanlar ermenimi poyrazlı köyünde ne içme suyu nede dogru dürüst yolları var yazık ya köyde cep telefonları bile az çekiyor

TANJU   -  Bağlantı 17 Eylül 2012, 19:35

Aydogdukoyu,
5km yolu bile daha tamamlanamadi….

mehmet   -  Bağlantı 26 Ağustos 2012, 18:28

arkdas neden hep tavas başka köy yokmu illa baskanlar tavastan diyemı böyle gerek yok zaten böyle baskanlarada cıkarcı insanlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 18Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 4 17Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 22Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 23Az Bulutlu