REKLAMI GEÇ

Tavas’ta tapu işlemleri hızlı olacak

Tavas’ta tapu işlemleri hızlı olacak

Tavas Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında TAKBİS protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile Tavas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde tapu işlemleri online olarak daha hızlı, masrafsız ve güvenli bir şekilde yapılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2015 Cuma, 09:09

TAKBİS protokolü, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile Denizli Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Süleyman Özen tarafından imzalandı. İmzalanan protokol ile ilgili bilgi veren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Artık tapu işlemleri daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Böylelikle hem vatandaşlarımız hem de belediye çalışanları tapu bilgilerine hızlı ve sağlıklı olarak ulaşabilecekler. Bu bilgileri halkımıza yapacağımız hizmetler noktasında en üst seviyede kullanacağız. İmzaladığımız bu protokol ile tapu bilgileri bir tuş kadar yakın olacak. Vatandaşlarımızın yapacağı işlemlerde yaşanılan zaman kaybını ortadan kaldırmış olacağız. Vatandaşların emlak, imar, çevre temizlik servisi, iş yeri açma ruhsatı gibi benzer işlemlerinde belediyemiz tarafından görülmesi gereken güncel tapu bilgilerine anında ulaşabileceğiz” dedi.

Denizli Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Süleyman Özen ise, 1999 yılında başlayan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi’nde (TAKBİS) 55 milyon kayıt bulunduğunu, bununla tapu bilgilerinin ihtiyaç halinde kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılmasının amaçlandığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 25Parçalı Bulutlu