Tavaslı yerel yönetimden ne istiyor?

Denizlihaber.com’un, ilçelerin öncelikli sorunlarını belirlemek üzere gerçekleştirdiği kamuoyu araştırması Tavas ile devam ediyor. Nüfusu, seçmen yoğunluğu ve son dönemde yetiştirdiği politikacılarla Denizli siyasetinde belirleyici olan Tavas’ta vatandaşlar önceliğin alt ve üstyapıya verilmesini istedi.
/ DENİZLİHABER / 13 Aralık 2013 Cuma, 10:54
DENİZLİHABER
EfGTanıtım ve Araştırma Hizmetleri Şirketi, yaklaşan yerel seçim öncesi bu kez Tavaslıların kapısını ilçenin sorunlarını belirlemek üzere çaldı. İlçenin öncelikli sorunlarını öğrenmek üzere kasım ayında gerçekleştirilen çalışmada, 616 denekle yüz yüze görüşüldü. Araştırmayı yapan şirket, hata payını artı eksi yüzde 4 olarak açıklandı.
Kamuoyu araştırma ekibi, deneklere otoparktan toplu taşımaya, çevre kirliliğinden yeşil alanlara, alt ve üst yapıdan imar planlamalarına, sağlıktan ekonomiye sorular yönelterek, Tavas’ın detaylı bir fotoğrafını çekti.
TAVAS MERKEZDE ÜSTYAPI
“Size göre Tavas’ın en önemli sorunu nedir?” sorusuna deneklerin yüzde 27,6’sı üstyapı yanıtını verdi. Ulaşım ve çevre öne çıkan diğer problemler olarak dikkati çekti.
TAVAS KIRSALIN DERTLERİ
İlçenin kırsal kesiminde ise alt ve üstyapı eksikliği dile getirildi. Her iki konu başlığını dile getirenlerin oranı yüzde 20’yi aştı.
İLÇE GENELİNDE DURUM
İlçe geneline bakıldığında yüzde 24 ile üst yapı en önemli sorun olarak ifade edildi. Altyapı ve çevre, ilçenin dikkat çeken diğer problemleri.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Tavas | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 7 | 22 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 7 | 21 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 5 | 23 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 8 | 26 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 9 | 26 | Parçalı Bulutlu |