REKLAMI GEÇ

Acı haberi Zeybekci duyurdu

Acı haberi Zeybekci duyurdu

Acı haberi ilk duyuran Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci oldu. Seçim bölgesi Denizli’de ilçe gezileri yapan Zeybekci, olayı öğrenir öğrenmez Twitteer’dan paylaştı. Denizli, acı haberi hemşerisi Zeybekci’den öğrendi.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 00:46

Tunceli’de bir askeri ve bir sivil araçtan oluşan konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılan bomba yüklü otomobil 6 askerin şehit olmasına ve 1 vatandaşın yaşamını yitirmesine neden olurken, hain saldırının ateşi Denizli’nin Tavas İlçesi’nde yaşayan Küçükterci ailesinine düştü.

Acı haberi ilk duyuran ise kendisi de Tavaslı olan Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, saat 22.23’te Tiwiteer aracılığıyla talihsiz olayı duyururken, “Tavasımız’da yas yok, gurur ve şeref var” dedi.

Twitteer’ında işte böyle duyurdu

“Allahım tum şehidlerimize rahmet eyle,bu millete kasd edenleri kahreyle.Tavasımızda bir şehidimiz var,Tavasimizda yas yok gurur ve seref var…” (Nihat Zeybekci T.S. 22.23)



Yorumlar

Zagiran   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 12:42

Yas yok mu? Nasıl yas yok!
Yapmayın, etmeyin yahu!
Açıklama veya nasihat değil çözüm bekliyoruz artık.

Bozkurt Alpasrlan   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 10:59

Gurur ve şeref de var lakin yas olmadığını söyleyemeyiz.Bu ülkede tuzu kuruların çocuklarının doğu ve güneydoğuda askerlik yapmadığını cümle alem biliyor artık.Gariban vatan evlatları ise çağdışı ve çirkin saldırılarda birer birer hayatını kaybederek şehit oluyor.Artık klişe açıklamalardan bıktık usandık. Her acı olaydan sonra cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlar vs çıkıp terörü lanetlediklerini, esefle kınadıklarını, sorumluların mutlaka cezalandırılacağını ve de duydukları üzüntüleri dile getirmekten başka bir eylem yapmıyorlar. Bilin ki artık bu klişe açıklamaları yapmanıza hiç lüzum yok. Yapmamanız dahaa hayırlı. Artık nasıl mücadele edilmesi gerekiyor ise bunun mücadelesini yapmanızı, artık sorunun tümden çözümü için ciddi adımlar atmanızı bekliyoruz.Her şehit haberinde bu milletten beddua almaktansa, koltuklarınızı kaybetmeyi göze alarak bu sorunu halletseniz, başaramasanız bile bunun için çaba sarfetttiğinizi gösterseniz, inanın ki çok dua alırsınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 18Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 4 17Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 22Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 23Az Bulutlu