REKLAMI GEÇ

Göznuru Sanat Merkezi’nin 80 yaşındaki öğrencisi

Göznuru Sanat Merkezi’nin 80 yaşındaki öğrencisi

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nde Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı belediye destekli Göznuru Sanat Merkezi’nin kursiyerleri arasında 80 yaşındaki Bakiye Cinbiş de var. Üstelik Bakiye Nine yıllardır kursun en disiplinli müdavimlerinden…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2015 Cuma, 10:11

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’ndeki Göznuru Sanat Merkezi, Halk Eğitim Merkezi ve belediye işbirliği ile açıldı. Kura katılanlar el becerilerini geliştiriyor, el emeklerini göz nuruna dönüştürüyor.

Kursiyerler arasında biri var ki; hayat dolu… Her daim yeni şeyler öğrenmenin, kendini geliştirmenin peşinde.

Bakiye Cinbiş, 80 yaşında olmasına rağmen “Neme lazım” demiyor, senelerdir kursa devam ediyor. Üstelik kursun en disiplinli öğrencisi… Hiç devamsızlık yapmıyor. ic Göznuru Sanat Merkezi’nin Usta Öğreticisi Nazan Dura’nın en azimli öğrencilerinden olan Bakiye Nine, becerilerine her gün bir yenisini daha ekliyor.

Bakiye Nine, hayata bağlılığıyla da çevresine örnek oluyor. Her sabah düzenli olarak yürüyüş yaptığını söylüyor. Bakiye Cinbiş’in sürekli kitap okuduğunu da öğreniyoruz. Öğrenmenin yaşı yok. En çok Atatürk’le ilgili kitapların ilgisini çektiğini belirten Bakiye Nine, örnek bir Cumhuriyet kadını.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu