REKLAMI GEÇ

İnamlık’tan Nikfer sanayi sitesinin üst yapısını yenileme sözü

İnamlık’tan Nikfer sanayi sitesinin üst yapısını yenileme sözü

Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, Nikfer’e gitti. Vatandaşlarla sohbet eden İnamlık, sanayi sitesini de ziyaret etti ve üst yapıyı yenileme sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2024 Pazartesi, 12:40

Cumhur İttifakı AK Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin tüm mahallelerine yaptığı ziyaretleri sokak sokak sürdüren İnamlık, Nikfer’e gitti.

Öncelikle Nikfer pazar yerindeki esnafı ziyaret eden İnamlık, çarşı esnafı ve vatandaşla da buluştu. Vatandaşların görüşlerini dinleyen İnamlık, iletilen sorunlarla da yakından ilgileniyor. Sanayi sitesini de ziyaret eden ve esnafla görüşen İnamlık, “Halkımızın beklentileri doğrultusunda projelerimizi şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak hayata geçireceğimiz projelerle, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz.

Nikfer Sanayi sitesi ve üst yapısı yenileme projemizle mahallemizin önemli bir talebini de çözmüş olacağız. Esnaflarımızın dün olduğu gibi bugün de her zaman yanlarındayız. Sizlerin destekleri ile Tavas’ı daha da ileriye taşıyacağız. İlçemizin ekonomisine katkıda bulunan esnaflarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Mayıs 2024 Salı 5 24Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 7 25Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 10 23Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 9 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 8 17Sağanak Yağışlı