Jandarma trafik timleri, güvenli servis için

Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı Trafik Timleri, okul servislerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. İki ayda bin 539 okul servisi denetlendi. Mevzuata aykırı taşımacılık yapan 7 servis aracına ceza kesildi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 14:29
Yapılan yazılı açıklamada, “Denizli’nin 19 ilçesinde her gün yaklaşık 2 bin servis aracı öğrenci taşıyor. Bu servisler, sabah ve akşam saatlerinde sürekli hareket halinde. Trafik timleri, kazaları azaltmak amacıyla Ocak ve Şubat aylarında trafik kontrolleri yaptı. bin 539 araç denetlendi. Mevzuata aykırı taşımacılık yapan 7 araca ceza kesildi” denildi.
Ayrıca, trafik konusunda bilinçli öğrenci ve yaya yetiştirilmesi amacıyla Ocak ve Şubat aylarında 123 ortaokulda öğrencilere yönelik trafik eğitimi semineri düzenlendiği belirtildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Tavas | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 7 | 22 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 7 | 21 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 5 | 23 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 8 | 26 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 9 | 26 | Parçalı Bulutlu |