REKLAMI GEÇ

Kayak Merkezi konuklarını bekliyor

Kayak Merkezi konuklarını bekliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde hayata geçirdiği 2.420 metre rakımlı Denizli Kayak Merkezi’nde kar yağışı başladı. Yaklaşık 20 santimetreye ulaşan kar yağışı sevinçle karşılanırken, Denizli Kayak Merkezi’nin hafta sonu günübirlik tesisler, telesiyej ve teleski ile birlikte açık olacağı, güzel bir hafta sonu tatili için konuklarını beklediği ifade edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2016 Cumartesi, 11:38

Alternatif turizm kaynaklarından kentin daha fazla pay alabilmesi için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu dev yatırımlardan biri olan Denizli Kayak Merkezi’nde öğle saatlerinden itibaren kar yağışı başladı. Tavas İlçesi’nin Nikfer Mahallesi’ndeki 2.420 metre rakımlı Bozdağ’da hizmete giren Denizli Kayak Merkezi’ne mart ayında kar yağması sevinçle karşılanırken, beyaz örtünün akşam saatlerine kadar yaklaşık 20 santimetreye ulaştığı, yağışın cumartesi gününe kadar da devam etmesinin beklendiği ifade edildi.

Kar yağışı nedeniyle tüm tedbirleri alan ve güzergahı açık hale getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Kayak Merkezi’nin hafta sonu günübirlik tesisler, telesiyej ve teleski ile birlikte açık tutulacağını açıklayarak, güzel bir hafta sonu tatili için konuklarını beklediğini kaydetti. Kayak yapmak, kızağa binmek ve kar coşkusu yaşamak isteyenlerin gönüllerince bir hafta sonu tatili geçireceği belirtilirken, tesise gelmek isteyenlerin araçlarında kar lastiği ve zincir olması gerektiği uyarsısı yapıldı.

DENİZLİ’NİN İKİNCİ BEYAZ CENNETİ DENİZLİ KAYAK MERKEZİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Denizli Kayak Merkezi, kayak pistleri ve mekanik tesisleriyle ziyaretçilerine hizmet veriyor. En uzunu 1.700 metre, ikincisi 1.500 metre, üçüncüsü ise 700 metrelik tesisler amatör ve profesyonel kayakçılara hizmet verirken, Denizli Kayak Merkezi’nde 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Alt yapısı ve günü birlik tesisi ile ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede bulunan Denizli Kayak Merkezi, topoğrafik yapısı ve karın özelliği ile kayak yapmak için büyük avantaj sağlıyor. Denizli’nin ikinci beyaz cenneti olarak görülen Denizli Kayak Merkezi’nin kayak yapmak için dünya standartlarında olduğu belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu