REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK BELEDİYE BAŞKANI USLU, TARİHE GEÇTİ

KIZILCABÖLÜK BELEDİYE BAŞKANI USLU, TARİHE GEÇTİ

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Yükselenses Haber ve Aktüel’in, Türkiye ve Kıbrıs’taki belediye başkanları arasında yaptığı değerlendirmede, ‘tarihe geçen belediye başkanları’ arasında yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2011 Cuma, 16:39

Yükselenses Haber ve Aktüel’in, Türkiye ve Kıbrıs’taki belediye başkanları arasında yaptığı değerlendirme açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Denizli’nin Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu da, ‘tarihe geçen belediye başkanları’ arasında yer aldı. Yükselenses Haber ve Aktüel Grubu, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’ya bir plaket takdim etti. TBMM ve Belediyeler Yükselenses imzasını taşıyan plakette, “Göstermiş olduğunuz üstün hizmet ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Ayrıca, yayınlanan “Türkiye ve Kıbrıs/Tarihe Geçen Belediye Başkanları” albümünde de Abdülkadir Uslu’nun özgeçmişine ve çalışmalarından örneklere yer verildi. Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, aldığı plaketin ve değerlendirmenin kendisi için güzel bir sürpriz olduğunu belirtti. Abdülkadir Uslu, “Türkiye ve Kıbrıs belediye başkanları arasında yapılan değerlendirme neticesinde, tarihe geçen belediye başkanları arasında gösterilmiş olmak ve yayınlanan albümde de bize yer verilmesi tabii ki bizi memnun etti. Bu tür değerlendirmeler bizim için teşvik edici tavırlar oluyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 18Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 4 17Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 22Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 23Az Bulutlu