REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük yangını büyüyor, uçak ve helikopter yolda

Kızılcabölük yangını büyüyor, uçak ve helikopter yolda

Dün Buldan’da çıkan yangının şokunu üzerinden atamayan Denizli, bu kez Kızılcabölük’ten gelen ve hızla yayılan yangın ile sarsıldı. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken, orman da ekiplerini bölgeye yönlendirdi. Kızılcabölük yangınına müdahale etmek üzere bir uçak ile bir helikopter de yolda.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2021 Salı, 18:16

Kızılcabölük yakınlarında salat 17.00 sıralarında çıkan orman yangını hızla büyüyor. Yangın ihbarının alınmasının ardından bölgeye Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi, müdahale başladı.

ORMAN EKİPLERİ SEVK EDİLDİ
İtfaiyenin hızlı müdahalesi sürerken Orman Bölge Müdürlüğü de bölgeye 10 arazöz, 2 dozer ve ekipleri sevk etti. Ekiplerin kısa süre içinde bölgeye ulaşması bekleniyor.

HELİKOPTER VE UÇAK YOLDA
Yangının hızla yayılması nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü takviye istedi. Seferihisar’dan 1 yangın söndürme helikopteri yola çıktı. Ayrıca, ülkemizdeki yangınlara müdahale etmek üzere daha önce İran’dan gelen 1 uçağın da bölgeye sevk edildiği öğrenildi.

Tavas’taki orman yangını büyüyor

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 3 Ağustos 2021, 19:46

Uçak diye gelen, su taşımayan, muhtemelen itibar sahibi müdür bakan başkan taşıyan bir taşıt. Su falan atmıyor. O koltukta oturanlarda muhtemelen coğrafya hakkında bilgisi yok. Bölgelerden sivil plakalı araçlar kontrolsüz çıkmamalı. Çıkıyor.

Doğa   -  Bağlantı 3 Ağustos 2021, 18:52

Lütfen sesimizi duyun

Doğa   -  Bağlantı 3 Ağustos 2021, 18:52

Ne olur yardım edin saat 5ten beri sürekli itfaiyeler yardıma gidiyor yangın çok büyüdü uçak helikopter ne olur ciğerlerimizi yakıyorlar ne olur sesimizi duyun . Bu yangınları kasıtlı çıkarıyorlar bir ağaç çokuzun süredeyetişiyor ne olur sesimizidu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu