REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK’E YENİ PİKNİK ALANI

KIZILCABÖLÜK’E YENİ PİKNİK ALANI

Kızılcabölük Belediyesi Orman İşletme Müdürlüğünden kiraladığı yeni alanı da ağaçlandırarak, etrafını çitle çevirerek koruma altına aldı.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2011 Cuma, 13:13

Yaklaşık 119 bin metrekarelik alanın etrafını kendi ürettiği çit direklerini kullanarak çevreleyen Belediye ağaçlandırma çalışmaları da yaptı. Kiralanan alanın temizlenerek, ağaçlandırmaya uygun hale getirilmesi ile birlikte ağaçlandırma çalışmaları da başladı. Bu alana yıl 1100 adet badem ağacı, 110 ceviz ağacı diktiklerini belirten Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu , Orman işletmesinden kiraladıkları 119 000 metrekarelik bir alanı çitle çevirerek koruma altına aldıklarını belirtti.

“Çevreyi korumak ve sahip çıkmak bizim görevimiz ve geleceğe karşı sorumluluğumuz. Hem mevcut ağaçların korunması, hem yeni ağaçlarla yeşile katkıda bulunmanın yanı sıra vatandaşın piknik ihtiyacını karşılayacağı bir alan yaratmanın mutluluğunu taşıyoruz” diyen Uslu sözlerine şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden bu yana çevre ile ilgili projeleri hayata geçirmeye çalıştık. Her fırsatta ağaçlandırma çalışması yaptık. Kızılcabölüklünün kaliteli yaşamını sağlayacak çalışmalar olarak görüyoruz. Bu çalışmalarımızla yaşlıların dinlenebileceği, çocuklarımızın ve gençlerimizin de sosyal ve sportif faaliyetlerini sergileyebilecekleri, oyun oynayabilecekleri alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bu alan aynı zamanda Kızılcabölük dışındaki hemşehrilerimizin de tercih edeceği bir dinlenme ve cazibe merkezi haline gelecektir. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 18Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 4 17Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 22Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 23Az Bulutlu