REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKLÜ ŞEHİTLER ANILDI

KIZILCABÖLÜKLÜ ŞEHİTLER ANILDI

Kızılcabölüklü şehit, Halil ibrahim Türküstün, Bingöl Kığı´da şehit düştüğü 3 Nisan 1997´nin yıldönümünde Kızılcabölük’te anıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2010 Pazartesi, 16:35

Yıldönümü günü Belediye meclisi üyeleri, Şehidin Kızılcabölük’te ikamet eden anne ve babasını ziyaret etti. Şehidin evinde kuran okundu ve dua edildi. Daha sonra şehidin ailesi ile birlikte Kızılcabölük mezarlığındaki mezarını ziyaret ederek dua ettiler.
Akşam ise; Kızılcabölük Belediyesi tarafından Halil ibrahim Türküstün ve tüm şehitler için yatsı namazı öncesinde Kızılcabölük çarşı camisinde mevlüt okutuldu. Namaz sonrası ise pilav hayırı yapıldı.

Kızılcabölük Belediye başkanı Abdülkadir Uslu, 18 Mart’ta, “Atatürk ve Kızılcabölüklü Şehitler Anıtı”nın açılışını yaptıklarını hatırlatarak ; “Bayrak ve vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi asla unutmayacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin de şehit atalarını tanımalarını sağlayacağız. Bugünü sahip çıkan ve bugünde emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum”dedi.

Şehit er Halil İbrahim Türküstün’ün Babası Mehmet Türküstün’ün de bulunduğu ve yoğun bir katılımın olduğu törenlerde duygulu anlar yaşandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 5 18Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 3 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 4 24Az Bulutlu