REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜKSPOR YÖNETİMİ TURDA

KIZILCABÖLÜKSPOR YÖNETİMİ TURDA

Kızılcabölükspor Yönetimi, Tavas Kaykamamı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Tavaspor Yönetimi’ni ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 30 Eylül 2011 Cuma, 17:03

Tavas’a Kızılcabölük beldesindeki Kızılcabölükspor Kulübü’nün yönetim kurulu üyeleri, Tavas’ta bir dizi ziyaret yaptı. Kızılcabölük Belediyesi ve Kızılcabölükspor Başkanı Abdülkadir Uslu, beraberinde Kamil Sayın, Osman Duran, Veli Çıtışlı, Nail Karaisli, Ahmet Şaşak, Enver Tepeeri, M. Emin Taşkın, Murat F. Ürek ve Ramazan Ergil ile önce Tavasspor Yönetimi’ni ziyaret etti. Tavasspor Başkanı Abdullah Cibişoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin da hazır bulunduğu ziyarette amatör sporun sorunları konuşuldu ve karşılıklı işbirliği üzerinde duruldu. Tavasspor Başkanı Abdullah Cibişoğlu, gençler üzerinde durduklarını, Tavaslı gençlerin yoğun olduğu bir takımla maçlara çıkacaklarını ifade etti. Kızılcabölükspor Başkanı Abdülkadir Uslu, “Aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Alt yapının oluşması lazım. Biz liglere A takımın dışında 2 genç takımla katılacağız. İnanıyorum ki gençlerimiz Türk sporunun yıldızı olmaya hazır. Hocamızın özverili gayretleri ile inşallah Ulu Önder Atatürk’ün tarif ettiği gibi sporcular yetiştireceğiz” dedi.

Teşekkürler ettiler
Kızılcabölükspor Yönetimi, Tavas Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Müdür Şükrü Takım’ı makamında ziyaret eden Kızılcabölükspor Yönetimi, kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti. Maçlarını Tavas Şehir Stadı’nda yapacak olan Kızılcabölükspor adına konuşan Başkan Abdülkadir Uslu, “Sayın müdürüme bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sürekli olarak bize destek oldular. Şimdi de bakımlı ve zemini mükemmel bir saha sundular bize. İnşallah bu sahaya yakışır bir mücadele göstererek bu sahada şampiyonluk kupasını kaldıracağız” dedi. Tavas Gençlik ve Spor Müdürü Takım, “Amatör spora katkı verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Kıt imkanlara rağmen güzel bir saha hazırladığımızı düşünüyoruz. İnşallah saha sizlere uğurlu gelir. Bir üst ligde mücadele etme hakkını kazanırsınız. Başarılarınız bizleri sevindirecektir. Ben bu nazik tavrınızdan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Çimlendirme desteği istediler
Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel’i makamında ziyaret Kızılcabölükspor Yönetimi, futbol sahalarının zeminin toprak olduğunu, çimlendirilmesi konusunda destek istediklerini belirtti. Başkan Uslu, “3. Lig hedefiyle yola çıktık. Geçtiğimiz 2 yılda gösterdiğimiz başarıyı önümüzdeki 2 yılda da tekrarlayarak bu sezon Bal Ligi’ne, önümüzdeki sezon da 3. Lig’e yükselmek hedefimiz. İnanıyorum ki bunu başaracak ve inanmış bir yönetim, teknik ekip ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Sporu ve futbolu seven bir kaymakama sahip olmak bizi mutlu ediyor. Sizlerin desteği ile futbol sahamızı çim zemine kavuşturmak en büyük arzumuz. Sizleri maçlarımızda görmek istiyoruz” dedi. Kaymakam Muhittin Gürel de Kızılcabölükspor’un başarılı olmasını gönülden arzuladığını belirterek, “Başarınız bizi onurlandıracaktır. Tribünde sizlerle birlikte olacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 9 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 26Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 9 23Parçalı Bulutlu