REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te 30 Ağustos

Kızılcabölük’te 30 Ağustos

Kızılcabölük’te, 30 Ağustos Zafer Bayramı, fener alayı, Mehteran, havai fişek gösterileri ve Sanatçı Serdancan’ın konseriyle kutlandı.

/ DENİZLİHABER / 1 Eylül 2009 Salı, 17:00

Kızılcabölük’te, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları coşkulu geçti. Fener alayı, Mehteran ve havai fişek gösterilerinin yapıldığı kutlamada, Serdarcan da bir konser verdi.

Fener alayı ve Mehteran Takımı, Kızılcabölük Meydanı’na kadar yürüdü. Gecenin geç saatleri olmasına rağmen Kızılcabölük halkı meydanı doldurdu. Kızılcabölük Gençlik Meclisi tarafından organize edilen, fener alayını oluşturan Kızılcabölük’lü gençler, ellerinde meşalelerle Mehteran Takımı’nın arkasında dolaştı. Muzaffer Öztürk yönetimindeki Mehteran takımı da inanılmaz bir gece yaşattı. 4 bin 300 nüfuslu beldede, 6 bine yakın insan, bu şöleni izledi. Vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması için çevre ilçelerden, beldelerden ve köylerden Kızılcabölük’e geldi.

Tavas Belediye Başkanı, Aydın-Kuyucak Belediye Başkanı ve çevre belediyelerin başkanlarının neredeyse tamamı ve üst düzey yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, eski milletvekilleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Kızılcabölük’teki kutlamalara katıldı.
Gecenin sonuna doğru Serdarcan, davetlilere bir konser verdi. Gecenin anısına, Serdarcan’a hatıra plaketini, Kuyucak Belediye Başkanı verdi. Tavaslı Resim Sanatçısı Hüseyin Çoban da, Kızılcabölük’lü Sanatçı Rahmetli Özay Gönlüm’ün bir resmini, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’ya hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Mayıs 2024 Salı 4 21Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 7 22Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 8 24Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 13 30Parçalı Bulutlu