REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te ikinci şölen

Kızılcabölük’te ikinci şölen

Kızılcabölük Belediyesi, ikinci kez Asker Uğurlama Şöleni düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Eylül 2011 Cumartesi, 15:05

Tavas ilçesine bağlı Kızılcabölük beldesinde asker adayları, düzenlenen törenle kışlalarına gönderildi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Asker Uğurlama Şöleni, Özay Gönlüm Parkı’nda başladı. Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden yürüyüşte, Denizli Fatih Mehter Takımı da büyük beğeni topladı. Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Bugün milli ve manevi değerlerimizin en büyük savunucusu Mehmetçiklerimizi uğurlamak için bir araya geldiğimiz bir gün. Dualarımız Peygamber ocağı dediğimiz askerlik görevlerini yerine getirecek Mehmetçiklerimiz için. Allah hepsini korusun. Burunları kanamadan görevlerini yerine getirerek sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin. Hepsine hayırlı tezkereler diliyorum. Her ne pahasına olursa olsun, ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek” dedi.

Törene katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin haluk Ayhan da asker adaylarına hayırlı tezkereler diledi. Kızılcabölük ve Kızılcabölük’e bağlı köylerden 37 asker adayı ailesiyle birlikte şölende doyasıya eğlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda mehter takımının verdiği konserden sonra Kızılcabölüklü sanatçı Aycan İnaç sahne aldı. Aycan İnaç’ın coşturduğu meydanda asker adayları, arkadaşlar ve aileleri başta olmak üzere Kızılcabölüklüler doyasıya eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 8 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 9 25Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Çok Bulutlu