REKLAMI GEÇ

KIZILCABÖLÜK’TE SEFER TASI SEFERBERLİĞİ

KIZILCABÖLÜK’TE SEFER TASI SEFERBERLİĞİ

Tavas’a bağlı Kızılcabölük beldesinde, ramazan iftar yemekleri iftar çadırı yerine, sefer tası ile sıcak sıcak evlere servis ediliyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2011 Çarşamba, 15:56

Kızılcabölük Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve Kızılcabölük Kadınlar Meclisi üyelerinin çalışmalarıyla belirlenen, ihtiyaç sahibi yaklaşık 200 kişi, Ramazan boyunca her gün sıcak yemek servisinden faydalanacak.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Vatandaşlarımızın, iftar çadırı uygulamasının her geçen yıl etkisini kaybettiğini, amacına uygun bir netice vermediğini düşündüğünü anladık. Biz de yaptığımız incelemede aynı sonuca ulaştık. Netice itibari ile evlere sıcak yemek servisi yapmanın daha uygun olduğunu gördük. Allah bize güç verdi, 2009 yılında başlattığımız ‘sefer tası seferberliği’ni üç ramazandır devam ettiriyoruz. İhtiyaç sahipleri bu yıl da Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve Kızılcabölük Kadınlar Meclisi üyelerinin ortak çalışması ile belirlendi” dedi.

Hayırseverlerle temasa geçerek gerekli malzemeleri tamamladıklarını belirten Başkan Uslu sözlerine şöyle devam etti: “Yoksul, yaşlı ve yalnız kriterlerini göz önünde bulundurarak oluşturulan listenin ihtiyacını karşılayacak gıda malzemesi, hayırseverlerin desteğiyle sağlandı. Kızılcabölüklü aşçılarımız da yardımcı oldu. Yemek pişirecek bir ekip kurduk. Belediyemizin sağladığı mutfakta yemekler hazırlanıyor, her aile için temin edilen sefertası ile belediye elemanlarımız tarafından gönüllü olarak dağıtılıyor. Ayrıca ramazan ayı içerisinde hayırseverlerin ayni yardımları da devam ediyor. Arzu eden hayırseverlerin yardım paketlerini belediye olarak biz dağıtıveriyoruz. Arzu edenlere araç desteği, arzu edenlere eleman desteği veriyoruz. Yardımın sahibine ulaşması için köprü vazifesi görüyoruz” diye konuştu.

Her zaman gösterdikleri hassasiyetten dolayı hemşehrilerine şükran duyduğunu belirten Başkan Uslu, katkısı bulunan, kendilerine güvenen ve bu çalışmalarında kendilerine destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 8 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 9 25Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Çok Bulutlu