REKLAMI GEÇ

Okul müdürü ve öğretmenler birleşip okul boyadı

Okul müdürü ve öğretmenler birleşip okul boyadı

Tavas Nikfer Atatürk Ortaokulu öğretmenleri okulu daha hijenik hale getirmek için boyatmak istediler, ancak maliyeti çok gelince okul müdürü ve 8 öğretmen birleşip okulu baştan aşağı boyadı. Okul Müdürü Hasan Dene yeni eğitim öğretim yıllı için imece usulü çalışma yapıp öğrencileri daha temiz bir okulda karşılayacaklarını belirtti.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2020 Perşembe, 15:27

Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde bulunan Atatürk Ortaokulu Müdürü Hasan Dene ve 8 öğretmen başlayacak eğitim ve öğretim yılında öğrencileri daha temiz bir okulda karşılamak için tadilat yapmak istedi. Ancak okulun o kadar mali gelirinin olmadığı ve maliyetli olacağı için boyama işlerini kendileri yapmaya karar verdiler.

Seminer döneminde öğleden sonlarını boyama ve tadilat işlerine ayırdılar.

HESAP YAPTIK MALİYET ÇOK GELDİ
Nikfer Atatürk Ortaokulu Müdürü Hasan Dene amaçlarının yeni eğitim öğretim yılında öğrencileri daha temiz bir okulda karşılamak için böyle bir işe girdiklerini belirtti.

Dene, “Okulumuzun boya ve tadilat işçiliğini satın alma yöntemiyle yapabilirdik. Hesap yaptık maliyet çok geldi bundan dolayı öğretmen arkadaşlarla beraber okulumuzu daha hijyenik hale getirmeye çalıştık emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Okulda Türkçe öğretmenliği yapan Gökhan Sevinç ise, “Öğrencilerimiz için akşama kadar çalışıyoruz inşallah yeni dönem onlar için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu