REKLAMI GEÇ

Şehit Veli Kabalay’ın adı polis merkezine verildi: Açılış kızının doğum gününde yapıldı

Şehit Veli Kabalay’ın adı polis merkezine verildi: Açılış kızının doğum gününde yapıldı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde sınır ötesinden açılan ateş sonucu şehit edilen Tavaslı özel harekat polisi Veli Kabalay’ın ismi Tavas Polis Merkezi’ne verildi. Açılış ise yetim kalan kızının doğum gününde yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2022 Perşembe, 22:18

Tavaslı Özel Harekat Polisi Veli Kabalay, 13 Mayıs günü Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde İran tarafından açılan ateş sonucu şehit olmuştu. Tavaslıların şehide vefası sürüyor. Daha önce ismi kütüphanede ölümsüzleştirilen Şehit Veli Kabalay’ın ismi Tavas’ta polis merkezine verildi.

Şehit Veli Kabalay Polis Merkezi amirliğinin açılışı için de tören özel bir günde düzenlendi. Açılış; Şehit Polis Kabalay’ın 2 yaşına basan kızı Asel’in doğum gününde yapıldı. Törene Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Tavas İlçe Jandarma Komutanı Fatih sağlam ve Şehit Özel Harekat Polisi Veli Kabalay’ın ailesi ve akrabaları katıldı.

Şehidin ismi, daha önce de Pamukkale Belediyesi tarafından eşinin öğretmen olarak görev yaptığı Hüsamettin Kulaklı İlkokulu’na kütüphane açılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu