REKLAMI GEÇ

Sevgi Eli onlara uzandı

Sevgi Eli onlara uzandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Tavas İlçesindeki Seki Mahallesi’nde çıkan yangında evleri küle dönen Özen ailesinin yaralarını sardı. Yangında evlerini tamamen kaybeden Özen ailesinin tüm eşyaları yenilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2015 Cuma, 15:05

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Tavas İlçesindeki Seki Mahallesi’nde çıkan yangında, evleri kullanılamaz hale gelen Özen ailesinin yardımına koştu. Bir süre önce yaşanan talihsiz olayda, Muhittin ve Necla Özen çiftinin evde olmadığı bir sırada elektrik panosundan yangın çıktı.

Denizli-Aydın sınırına en yakın yerleşim yeri olan Seki Mahallesi’nde çıkan yangında, Özen çiftinin evleri küle dönerken tüm eşyaları da kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri Özen ailesinin imdadına koştu. Evleri tamamen kullanılamaz hale gelen iki çocuk babası Muhittin Özen ve ailesine sahip çıkan Sevgi Eli ekipleri mağdurların yaralarını sarmaya başladı. Sevgi Eli ekipleri kısa bir sürede Özen ailesinin taşınacakları yeni evi temizledi. Daha sonra hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen eşyalar ailenin yaşayacağı yeni eve titizlikle yerleştirdi. Özen ailesi yangından kısa bir süre sonra sıcak bir yuvaya kavuşturulurken Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız aileyi ziyaret etti.

denizli-sevgi-eli-tavas-ic

“OĞLUM YENİ ODASINI GÖRÜNCE ÇOK SEVİNECEK”
Muhittin Özen’in eşi Necla Özen, oğlunun yangında odasının da kül olduğunu ifade ederek, “Şimdi yeni odasını görünce çok sevinecek. Allah hepinizden razı olsun, çok teşekkür ederim” dedi. Muhittin Özen de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Sevgi Eli’ne teşekkür ederek, sıcak bir yuvaya kavuşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ise, “Ailemizin bütün eşyaları yenilendi. Böyle bir afet sıkıntı olduğu zaman Sevgi Eli ve itfaiye ekiplerimiz birlikte hareket ederek vatandaşlarımızın sıkıntısını en kısa sürede gideriyor. Sistemimiz bu şekilde işliyor” diye konuştu.

İTFAİYE VE SEVGİ ELİ KOORDİNELİ ÇALIŞIYOR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli’nin hayırseverlerin yardımlarını ihtiyacı bulunanlara ulaştırmaya devam edeceğini ifade ederek, böyle afetlerde Sevgi Eli ve itfaiye ekiplerinin koordineli hareket ettiklerine dikkati çekti. İtfaiye ekiplerinin evlerdeki yangını, Sevgi Eli’nin ise yüreklerdeki yangını söndürdüğüne işaret eden Başkan Zolan, itfaiye ekiplerinin yangını söndürdüğünü, Sevgi Eli’nin ise mağdur olan aileye hemen yardım elini uzattığını anlatarak, “Sevgi Eli, yangında evini ve eşyalarını kaybeden aile için hemen başka bir ev tutup temizleyerek, aynı gün mağdur insanlarımızın tüm eşyalarını yenileyip, yeni evine döşüyor. Yangında her şeyini kaybeden ailemiz aynı gün akşam yeni evine yerleştiriliyor. Birlikte hareket eden ekiplerimiz sayesinde çok kısa bir süre içinde olumlu sonuçlar alınıyor. Sevgi Eli, sevginin, dayanışmanın, birlikteliğin ve samimiyetin karşılıksız gösterildiği yer olmaya devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu