REKLAMI GEÇ

5 yıldızlı barınak

5 yıldızlı barınak

Tavas Belediyesi, sokak hayvanları için kurduğu rehabilitasyon merkezinde hem hayvanların bakımını hem de kısırlaştırmasını yapıyor.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2014 Cumartesi, 11:16

Tavas Belediyesi, sokak hayvanları için çamların arasında kurduğu hayvan barınağında kısırlaştırma işlemine de başladı.

Tavas-sokak2

Denizli Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda başlatılan çalışmada, hayvan barınağında bakımı yapılan sokak hayvanları, kısırlaştırılması yapıldıktan sonra tekrar salındı.

Büyükşehir Belediyesi veteriner hekimi Sinan Kılıç’ın desteğiyle yapılan çalışma dönem dönem devam edecek. Tavas Belediyesi Zabıta Müdürü Şükrü Gücer, “Evsiz ve bakıma muhtaç canlılara belediye olarak özen gösteriyoruz.Bu çalışmayı sadece ilçe merkezimizde değil, yeni bağlanan mahallelerimizde de sürdürecek, aşı ve kısırlaştırmalarını yaparak insanlarımızla bir arada yaşamalarını sağlamak için çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Temmuz 2025 Cuma 16 35Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 16 36Sıcak
13 Temmuz 2025 Pazar 17 37Sıcak
14 Temmuz 2025 Pazartesi 18 38Sıcak
15 Temmuz 2025 Salı 18 37Sıcak