REKLAMI GEÇ

Tavas Bağlar Yolu sıcak asfaltla kaplanıyor

Tavas Bağlar Yolu sıcak asfaltla kaplanıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavaslıların yoğun olarak kullandığı bağlar Yolu’nda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 15:08

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas gezisinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiği Bağlar Yolu’nda da incelemelerde bulundu. Bağlar mevkisinin Tavas’ın nefes aldığı bir bölge olduğuna işaret eden Zolan, buraya ulaşımı ve Kızılcabölük’e bağlantıyı sağlayan yolun sıcak asfaltla kaplanmasının uzun süredir beklendiğini söyledi.

Yapılan düzenlemeyle Bağlar Yolu’ndaki orta refüjün kaldırıldığını belirten Zolan, “Bu, arabaların geliş gidişi ile ilgili sıkıntı yaratıyordu. Yolun kalitesi çok alt seviyedeydi. Toz, park ve yolun genişliği ile ilgili sıkıntılar vardı. Sıkıntıları bertaraf etmek için yolumuzu baştan aşağıya planladık ve en üst standartta olması konusunda gayret sarf ettik. Altyapılarını tamamladık ve sıcak asfalt ile bu yolumuzun yapımını tamamlamış olacağız. Bağlar mevkii böylece Tavas’ımızın nefesi ve en güzel yeri olmaya devam edecek. Buradan Karacasu, Kızılcabölük ve Karahisar’a giden yolu bağlamış olacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak merkezde yapılanları ilçelere de taşıdıklarını anlatan Zolan, “Tavas, Acıpayam, Çivril’de; yani her ilçemizde, aynı standartta güzellikler yapıyoruz. Burada insanlarımızın yüzlerinin güldüğünü ve mutlu olduklarını gördük. İnşallah halkımızın istek ve taleplerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Durmayacağız, koşacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu