REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Tavas Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Tavas Belediyesi’nin düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. İlçenin tanıtımı amacıyla iki “Tavas’ta Kültür-Yaşam-Mekan” ve “Tavas’ta Tarım” kategorilerinde düzenlenen yarışmada ödül kazananlar açıklandı. Yarışmaya Ankara’dan katılan Denizlili fotoğraf sanatçısı Ümmü Kandilcioğlu, kazandığı 1 birincilik, 1 ikincilik, 1 mansiyon, 1 özel başarı ve 2 sergileme olmak üzere kazandığı 6 ödülle dikkati çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2016 Çarşamba, 10:17

Tavas Belediyesi’nin düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması, “Tavas’ta Kültür-Yaşam-Mekan” ve “Tavas’ta Tarım” olmak üzere iki ayrı kategoride yapıldı. Çeşitli illerden 124 fotoğraf sanatçısının 725 eserle katıldığı yarışmada Turhan Veli Akyol (Tavas Belediye Başkanı), Özer Kamburoğlu (AFIAP), Beyhan Özdemir (İFOD Başkanı), İsmail Ertin (NAFOD), Veysel Büyüktuna (DENFOD Başkanı), Bekir İnce (DENFOD)) ve Abdullah Kocabatmaz’dan (Fotoğrafçı) oluşan seçici kurul, değerlendirmesini tamamladı.

ÖDÜLLERE AMBARGO KOYDU
Buna göre, “Tavas’ta Kültür-Yaşam-Mekan” kategorisinde yarışmaya Ankara’dan katılan Denizlili fotoğraf sanatçısı Ümmü Kandilcioğlu “Tel Kırma” isimli çalışmasıyla birincilik, “Top Tarhana” isimli çalışmasıyla ikincilik ödülünü kazandı. Kandilcioğlu, “Tavas’ta Tarım” kategorisinde de bir mansiyon ve Özel Başarı Ödülü’nün de sahibi oldu.

denizli-tavas-belediyesi-ulusal-fotograf-yarismasi-sonuclari-1

DİĞER ÖDÜLLER
Yarışmanın “Tavas’ta Kültür-Yaşam-Mekan” kategorisinde üçüncülük ödülünü Muğla’dan katılan Şeref Matur “Çömlekçi” isimli eseriyle elde etti. Bu dalda mansiyon ödüllerini “Körüklü Çizme” ve “Dokuma Tezgahı” ile Yusuf Dündar, “Pide” ile Murat İlhan kazandı.

Tarım kategorisinde de Caner Başer “Kızılca Leblebisi”, Aycan Aydoğan “Tütüncüler” isimli çalışmasıyla mansiyon ödülüne layık görüldü. Ayrıca Tavas’ta Kültür-Yaşam-Mekan kategorisinde 20, Tavas’ta Tarım kategorisinde 20 fotoğraf sergilemeye değer bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu