REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi’nin faaliyetlerine onay

Tavas Belediyesi’nin faaliyetlerine onay

Tavas Belediye Meclisi nisan dönemi toplantılarını tamamladı. Meclis, belediyenin 2015 faaliyetlerini oy birliği ile onayladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2016 Pazar, 17:44

Tavas Belediye Meclisi nisan dönemi toplantılarının son birleşiminde belediyenin faaliyetlerini ele aldı. Çalışmaların sinevizyon gösterimi ile meclis üyelerinin bilgisine sunulduğu toplantının sonunda 2015 faaliyetleri üyelerin onayına sunuldu. Tavas Belediyesi’nin 2015 çalışmaları meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyetlerin onaylanmasının ardından konuşan Başkan Turhan Veli Akyol, “Geride bıraktığımız iki yıl içerisinde birçok güzel projeye imza attık. 50 mahallemizin her karış toprağına yetiştik. 10 Belediyenin bir tek Belediye ile yönetilmesinin tüm zorluk ve güçlüklerini çok kısa bir sürede atlattık. Herkesin kendini Tavas’ın bir parçası olarak hissedeceği bir yönetim felsefesini hayata geçirdik. İlçemizdeki tüm muhtarlarımızı, müdürlerimizi, şeflerimizi ve yönetim içinde bulunan tüm unsurları bir araya getirerek, bir konsensüs oluşturduk. Böylece birbirlerini tanıyıp, ortak kararlar alabilen, taşı değil binayı hayal eden, merkezi bir idari yapının temellerini attık” dedi.

İki yıl içinde sözünü verdikleri 133 projenin yarıya yakınını hayata geçirdiklerini anlatan Akyol, “Şüphesiz ki elde ettiğimiz bu ekip ruhuyla, önümüzdeki üç yıl içinde söz verdiğimizden çok daha fazlasını yapacağız. İki yıl içinde kurumsallaşma yolundaki kazanımlarımız, önümüzdeki engelleri ortak bir çabayla çabucak atlatmamız, bundan sonraki hedeflerimizi daha pratik bir şekilde hayata geçirebilmemiz için bizlere geniş bir alan açtı. Bu sebeple de bundan sonraki çalışmalarımızın bir saatin çarkları gibi işler hale geleceği, hep beraber ilçemizi refah seviyesi yüksek yarınlara taşıyacağımız ortadadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu