Tavas Kent Ormanı çalışması sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Tavas Kent Ormanı çalışması sürüyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2016 Cuma, 14:56
Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan ve park projelerini kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği 7 mesirelik alandan biri olan Tavas Kent Ormanı çalışmaları devam ediyor.
Bir süre önce ilk kazmanın vurulduğu projeyle, 18 bin 838 metrekarelik yeşil alanda; restoran, piknik alanı, oyun alanı, süs havuzu ve mescit inşa edilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca sürdürülen çalışmaların ardından hizmete girecek Tavas Kent Ormanı; ilçe halkının temiz havada sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayarak, ilçedeki sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak.
“BÜYÜKŞEHİR, BÜYÜK PROJELER DEMEK”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Büyükşehir sistemine kavuştuktan sonra tüm ilçelerimize olduğu gibi Tavas’a da önemli yatırımlarla hizmet veriyoruz. Büyükşehir, büyük projeler demek. Açıkladığımız 121 Dev Proje kapsamında Tavas’a bir kent ormanı inşa ediyoruz. Çalışmalarımızı inşallah kısa bir süre içerisinde bitireceğiz. Vatandaşlarımız burada doğayla iç içe güzel zamanlar geçirsin istiyoruz. Denizli’nin tamamında sosyal yaşama renk katacak çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Tavas | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 8 | 22 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 7 | 22 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 7 | 21 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 5 | 22 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 7 | 25 | Parçalı Bulutlu |