REKLAMI GEÇ

Tavas Kent Ormanı çalışması sürüyor

Tavas Kent Ormanı çalışması sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Tavas Kent Ormanı çalışması sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2016 Cuma, 14:56

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan ve park projelerini kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği 7 mesirelik alandan biri olan Tavas Kent Ormanı çalışmaları devam ediyor.

Bir süre önce ilk kazmanın vurulduğu projeyle, 18 bin 838 metrekarelik yeşil alanda; restoran, piknik alanı, oyun alanı, süs havuzu ve mescit inşa edilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca sürdürülen çalışmaların ardından hizmete girecek Tavas Kent Ormanı; ilçe halkının temiz havada sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayarak, ilçedeki sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak.

“BÜYÜKŞEHİR, BÜYÜK PROJELER DEMEK”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Büyükşehir sistemine kavuştuktan sonra tüm ilçelerimize olduğu gibi Tavas’a da önemli yatırımlarla hizmet veriyoruz. Büyükşehir, büyük projeler demek. Açıkladığımız 121 Dev Proje kapsamında Tavas’a bir kent ormanı inşa ediyoruz. Çalışmalarımızı inşallah kısa bir süre içerisinde bitireceğiz. Vatandaşlarımız burada doğayla iç içe güzel zamanlar geçirsin istiyoruz. Denizli’nin tamamında sosyal yaşama renk katacak çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu