REKLAMI GEÇ

Tavas’ta yatırımlar hizmete girdi

Tavas’ta yatırımlar hizmete girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı yatırlar açıldı, yeni yatırımların temeli atıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Biz kalıcı işler peşindeyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 16:49

Tavas’ta düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılım yoğun oldu. Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas’a yatırımların her geçen gün artarak devam edeceğini belirtti.

Başkan Zolan, “Tavas benim özümün olduğu, ilk gözümüzü açtığımız yer. Onun için topraklarımıza yaklaştıkça kendimizi buluyoruz. 30 Mart öncesi burada tüm köyleri ve ilçeleri dolaştım, yapılması gereken işleri yerinde ve ekibimizle inceledik. Ayaküstü değil, ihtiyaç olduğu için o işlerle ilgili sözümüzü verdik. Çok şükür 30 Mart’ta siz emaneti bizlere teslim ettiniz. O emaneti omuzlarımıza aldık. Görevimizin sonuna kadar bir derde nasıl çare oluruz, onun sevdasıyla koşmamız gerekiyor. İnşallah Tavas bu sevdadan en fazla yaralanan olacak” dedi.

Tavas’ın her alanda gereken desteği ve yatırımı alacağının altını çizen Başkan Zolan, “Tavas’a ne yapabiliriz?’ diye düşünüyoruz ve yapmaya devam ediyoruz. Tavas’ta bulunan Gazi İlkokulu arkasındaki çamlık alanda piknik yeri yapacağız, bunun da müjdesini buradan vermiş olalım. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, spor alanları ve oyun alanları yapacağız. Boş durmuyoruz, hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Tavas’ın son 50 yılda aldığı yatırımın 5 katını yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Biz kalıcı işler peşindeyiz. Göz boyamakla uğraşmıyoruz. Tavas hizmet almada diğer ilçelerden geride kalmayacak. Hepsi ne alıyorsa Tavas’ta aynı hizmetleri almaya devam edecek. Bir olursak beraber olursak daha çok yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından itfaiye hizmet binası, beton parke taşı, sıcak asfalt, alt yapılar, içme suyu hatları, içme suyu depoları, parklar ve pazaryerleri gibi çok sayıda tesisin toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Mayıs 2024 Salı 5 24Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 7 25Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 10 23Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 9 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 8 17Sağanak Yağışlı