REKLAMI GEÇ

Tavas’ı korkutan yangın

Tavas’ı korkutan yangın

Tavas’ın Samanlık Mahallesi’ndeki yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bir samanlıkta başlayan yangın, kısa sürede büyüdü ve iki ahır ile bir samanlık kül oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2014 Pazartesi, 09:49

İlçenin Samanlık Mahallesi’nde çıkan yangın pazar akşamını kabusa çevirdi. Saat 21.00 sıralarında Şoförler Odası Oteli’nin karşısındaki Çömler Sokak’ta, İbrahim Çöm’e ait samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ
Saman ve arpa dolu binada başlayan yangın kısa sürede genişleyerek, yan tarafta bulunan Adil Burunsuz ile İbrahim Çöm’e ait besihanelere sıçradı. Kuru otların tutuşmasıyla yangın daha da büyürken, mahallelinin de desteğiyle besihanelerdeki hayvanlar dışarıya çıkarıldı.

tavas29 EKİP GÖNDERİLDİ
Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 itfaiye aracı Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı iki arazöz ve Tavas Belediyesi’ne ait iki iş makinesinin olay yerine sevk edilmesiyle yangına müdahale edildi. Bölge halkının yangının büyüyüp diğer ev ve ahırlara da sıçraması korkusu yaşadığı olayda ekipler yangına müdahale etti.

SOĞUTMA SABAHA KADAR SÜRDÜ
Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmayla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Bir depo dolusu saman ve arpanın kül olduğu yangının ardından soğutma çalışmaları sabaha kadar sürerken, can kaybının olmaması teselli oldu. Yangının neden çıktığı ve zararın boyutu yapılan incelemeden sonra belli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu