REKLAMI GEÇ

Tavas’ın Sarıabat Mahallesi’nde faciadan dönüldü

Tavas’ın Sarıabat Mahallesi’nde faciadan dönüldü

Tavas’ın Sarıabat Mahallesi sakinleri sabah saat 05.30 sıralarında büyük bir patlamayla uyandı. Ne olduğunu anlayamayan ve evlerinden çıkan vatandaşlar bir evin alevlere teslim olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi evi kurtarmaya yetmedi. Yangın anında içeride kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2016 Pazartesi, 12:01

Tavas’ın Sarıabat Mahallesi sakinleri sabah saat 05.30 sıralarında büyük bir patlamayla sarsıldı. Korku ile evlerinden çıkan vatandaşlar, Hüseyin U.ya ait evi alevlerin sardığını fark etti.

denizli-tavas-tup-patladi-ev-yandi-2

Yangın evi sararken, duydukları sesin de patlayan tüp olduğunu fark eden vatandaşlar, bir yandan kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışırken bir yandan da itfaiye ekiplerine bilgi verdi.

Kısa süre içinde olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tavas Şubesi ekipleri sevk edildi. Yoğun bir çalışmanın ardından alevler kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları başlatıldı, evde kimsenin olmadığının anlaşılmasıyla herkes rahat bir nefes aldı.

EVDE KİMSE YOKTU
Yangının çıktığı anda evde kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçti. Ev sahibinin bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalıştığı ve mesaide olduğu, eşinin de annesinin evinde kaldığı öğrenildi.

denizli-tavas-tup-patladi-ev-yandi-1

Soğutma çalışmalarının yapılmasıyla birlikte yangının çıkış nedeni de belirlendi. Tek katlı ahşap evin elektrik kontağında meydana gelen kısa devre nedeniyle başladığı, evde kimsenin olmaması nedeniyle de fark edilmediği için tüpün da patladığı anlaşıldı.
Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu