REKLAMI GEÇ

Tavaslı fırıncılar kaliteyi tartıştı

Tavaslı fırıncılar kaliteyi tartıştı

Tavas’ta faaliyet gösteren fırıncı esnafına yönelik olarak Tavas Belediyesi toplantı salonunda, kaliteli ekmek üretiminin ve çeşitliliğin artırılması konusunda istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 08:59

Toplantıya Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İlçe Tarım Müdürü Nurdoğan Yaşar, Belediye Zabıta Müdürü Şükrü Güçer ve fırıncılar katıldı.

Toplantıda fırıncılara seslenen Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, sorunları istişare ederek çözüme kavuşturabileceklerini belirterek, haksız rekabet yapmadan, kaliteli ekmek üretimi ve çeşitliliğinin artırılması için tüm fırıncı esnafının birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

tavas_firincilar_toplanti_ic

Başlı, “Ekmek kalitesi ve çeşitliliğin artırılması noktasında, karşılıklı suçlamalar yerine çözüm odaklı hareket etmeliyiz. En kaliteli buğdayın yetiştirildiği yöremizde, vatandaşlarımızın da en kaliteli ekmeği yemeyi hak ediyor” dedi.

İlçe Tarım Müdürü Nurdoğan Yaşar ise, fırıncıların üretim ve satış yaptıkları yerlerde hijyen kurallarına titizlikle uymalarını istedi. Yaşar, “İlçemizde sağlık koşullarına uygun ekmek üretimi hem bizi, hem de vatandaşlarımızı memnun eder” dedi.

Konuşmaların ardından sunum yapan Belediye Zabıta Müdürü Güçer, fırıncı esnafına yönelik kaliteli ekmek ve hijyen kurallarını anlattığı slayt gösterisi sundu.

Toplantının sonunda, ilçedeki ekmek üretiminin kalitesinin artırılmasına yönelik yapılması gerekenler tartışıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu