REKLAMI GEÇ

Tavaslı öğrencilerden anlamlı davranış

Tavaslı öğrencilerden anlamlı davranış

Tavas Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir davranışa imza attı, Doğa ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine duygu dolu mektuplar gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2016 Çarşamba, 11:29

Tavas Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler anlamlı bir davranışa imza attı. Öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplar ve hazırlanan küçük paketler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderildi.

denizli-tavas-terorle-mucadeleye-mektuplu-destek-2

GÜVENLİK GÜÇLERİNE MORAL VERMEK İSTEDİK
Anlamlı mektupların bölgeye gönderilmesi için düzenlenen törende açıklamalar yapan Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Üzeyir Daşıkan, Türkiye’nin güvenliği için mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek istediklerini belirtti.

Daşıkan, “Kampanyayı Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize moral vermek amacıyla öğrencilerimizden gelen talepler üzerine başlattık. Askerimizin ve polisimizin her zaman yanında olduğumuzu, bu vatan topraklarının ne kadar kutsal olduğunu her daim anımsamalı ve anımsatmalıyız” dedi.

MEKTUPLARIN İÇİN RUH DOLU
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da, Bekir Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin anlam dolu, ruh dolu bu faaliyetine katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Akyol, “Her şeyi madde de arayanlar, ruhu ihmal edip ne yazık ki manadaki anlamları kaçırıyorlar. Vücudunu, dünyasını, hayallerini ve hayatını vatanı için feda etmekten hiç çekinmeyen yiğitlerimizin aslında hiçbir şeye ihtiyaçları yok. Fakat bizler onların yanında olduğumuzu, tutum ve davranışlarımızla belli etmeliyiz. Dualarımızın her zaman onlarla beraber olduğunu göstermek zorundayız. Bizler işin manasındayız. Askerlerimize gidecek olan mektupların ve yiyeceklerin içi ruh dolu, aşk dolu, bayrak dolu, ezan dolu, maneviyat ve fedakarlık dolu” dedi.

denizli-tavas-terorle-mucadeleye-mektuplu-destek-1

MEKTUPLAR TESLİM EDİLDİ
Törenin ardından hazırlanan koliler ve mektuplar, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da fedakarca mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilmek üzere kargo şirketine teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu