REKLAMI GEÇ

Tavaslılar üniversite ile buluştu

Tavaslılar üniversite ile buluştu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tavas Meslek Yüksekokulu, ‘Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ etkinliğiyle Tavas’ın önde gelen isimlerini buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2014 Cumartesi, 10:28

Tavas’ta bu yıl yeni öğrencileriyle akademik yıla başlayan PAÜ’ye bağlı Meslek Yüksekokulu, Tavaslıları bir araya getirdi. Okulda ‘Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ başlığı altında düzenlenen etkinlikte, Tavas’ın idarecileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile işadamları bir araya geldi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, üniversitenin Tavas için önemine vurgu yaparak, hemşerilerinin okula sahip çıkmasını istedi. Belediye olarak üniversite için tüm olanaklarını seferber edeceklerini söyleyen Akyol, “Tavas’ın geleceği için üniversitemize tüm desteği sağlamak zorundayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Temmuz 2025 Çarşamba 15 31Az Bulutlu
3 Temmuz 2025 Perşembe 12 31Açık
4 Temmuz 2025 Cuma 12 31Açık
5 Temmuz 2025 Cumartesi 14 34Açık
6 Temmuz 2025 Pazar 16 37Sıcak