REKLAMI GEÇ

Tavas’ta 25 yıla teşekkür

Tavas’ta 25 yıla teşekkür

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 25 yılını dolduran personeline belgeyle teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2016 Salı, 14:36

Tavas Belediyesi’nde hizmette 25 yılını dolduran birim müdürleri ve personel için tören düzenlendi. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, belediyedeki tüm personelin görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ifade etti.

Akyol, “25 yıl demek emek demektir. Yıllardır bu mesleğe, vatandaşlara ve en büyük de belediyeye yapmış olduğunuz hizmetlerin karşılığında büyük bir birikim sahibisiniz. Bizler yöneticiler olarak bunu görmeli ve iltifat etmeliyiz. Çünkü biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Ailenin güçlü olması el birliğiyle ve gönül birliğiyle mümkündür. Sizlere minnettarız. Biz sizlere teşekkür belgesi ile iltifatta bulunmak istedik” dedi.

Belediyede 32 yılını dolduran Yazı İşleri Müdürü Osman Hıra ise, 32 yıldır bu ailenin içinde olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Sizle ve ekibinizle de çalışmaktan son derece onur duydum. Tüm birim arkadaşlarımla da ortaklaşa hareket etmekten duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Belediyede 25 yılını dolduran Osman Hıra, Hüseyin Han, Yılmaz İzci, Hüseyin Günay, Ali Menzek, Mustafa Koptur, Osman Nuri Tahtalıoğlu, Ali Keysan, Yakup Taşkıran, Mehmet Akoğlu, Halil Aşkar, Hüseyin Höbel, Hasan Büke ve Kadir Paksoy düzenlenen törende teşekkür belgelerini teslim aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu