REKLAMI GEÇ

Tavas’ta 4’ncü Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali coşkusu başladı

Tavas’ta 4’ncü Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali coşkusu başladı

Tavas’ta bu yıl dördüncüsü düzenlenen festival renkli görüntülerle başladı. Kortej yürüyüşünün ardından bölge sanatçıları sahne aldı. Önümüzdeki üç gün boyunca Tavas’ta festival coşkusu yaşanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2022 Cuma, 13:26

4’ncü Tavas Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali, ilçe protokolü, misafirler ve halkın katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı. Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğindeki Kortej Yürüyüşü Cumhuriyet meyanından bulunan Atatürk anıtına çelenk koyma programı ile son buldu. Festival bağlar mesireliğindeki açılış programı ile devam etti.

Açılış konuşmasını yapan Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık “Tarımıyla, kültürüyle, sanatıyla, tarihiyle eşsiz güzelliklere sahip olan İlçemizin tüm zenginliklerinin bir araya getirdiğimiz ve konserlerimizle dolu dolu geçecek bir festival sizleri bekliyor” dedi.

Açılış programının gerçekleştiği bağlar mesireliğindeki amfi tiyatroda Emre Dayıoğlu ve Uğur Önür sahne aldı. Farklı illerden gelen halk oyunları ekipleri gösterilerini sergileyerek izleyenlere renkli anlar yaşattı. Halk oyunları gösterisi ardından yerel sanatçı Emin Mert Boyacıoğlu konseri ile festivalin ilk günü tamamlandı.
Festival Cuma akşamı Hüseyin Kağıt, Cumartesi akşamı Linet ve Pazar akşamı Oğuzhan Koç konserleri ile devam edecek.

KİMLER KATILDI
Festival açılış programına AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Denizli il Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Turiz İl Müdürü Turhan Veli Akyol, Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, İş İnsanı Derya Baltalı ve misafirler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu