REKLAMI GEÇ

Tavas’ta alt ve üst yapı hamlesi

Tavas’ta alt ve üst yapı hamlesi

Bahar ile birlikte Tavas’ta alt ve üst yapı hizmetlerine start verildi. Belediye ekipleri Denizoluk Mahallesi’nden düzenleme çalışmalarına başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 11:19

Tavas Belediyesi ekipleri ilçe genelinde alt ve üst yapı atağı başlattı. Denizoluk Mahallesi’nde yeni dönem çalışmalarına start veren ekiplerin programında Gökçeler, Avdan, Kayapınar ve Akıncılar Mahalleleri de var.

Yol kumlama, peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun gruplarının bakım ve onarımı, parkların düzenlenmesi ve taş döşeme işlemlerini yerinde incelemek üzere Denizoluk Mahallesi’ne giden Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, mahalle muhtarı İshak Harktı ve mahalle sakinleriyle buluştu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Başlı, “Yeni bir düzenleme yaparak, mahallerimizde yapılacak olan çalışmaları önceden planlayarak tüm ekiplerimizle birlikte çalışmaları başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almaları için her zaman hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Bu uygulamayla zamandan tasarruf ediyoruz. İşleyişin düzenli olmasını sağlıyoruz. En önemlisi de ekip ruhunu canlandırarak, daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

denizli-tavas-denizoluk-calisma-1

Yeni yapılan kapalı pazar yerini de inceleyen Başkan Yardımcısı Başlı eksikliklerin giderilmesi için ilgili ekiplere talimat verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
12 Mayıs 2024 Pazar 6 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 5 21Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 5 21Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 4 23Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 5 23Parçalı Bulutlu