REKLAMI GEÇ

Tavas’ta Çanakkale canlandı

Tavas’ta Çanakkale canlandı

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünü kutlama etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan “Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi”, Tavas’ta ziyarete açıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2014 Cumartesi, 11:46

Koleksiyoner Ahmet Uslu tarafından hazırlanıp “Şehitler Diyarından Anadolu’ya” sloganıyla yola çıkan ve Türk milletinin eşsiz kahramanlıkları ile dolu Çanakkale mücadelesinde kullanılan savaş malzemelerinin sergilendiği Gezici Müze, Çanakkale ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

Hem objeler, hem de içerisinde bulunan rehberle ziyaretçilere muhteşem zaferi yaşanır hale getiren Çanakkale 1915 Gezici Müzesi, 11 Mayıs’ta ilçeden ayrılacak.

ic

12 MAYIS’TA DENİZLİ’DE

Çanakkale 1915 Gezici Müzesi, 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 10.00’dan itibaren de Delikliçınar Meydanı’nda ziyarete açılacak. 14 Mayıs Çarşamba gününe kadar burada kalacak gezici müze, 15-16 Mayıs tarihlerinde Bayramyeri Meydanı’nda olacak. 17-18 Mayıs tarihlerinde ise bir alışveriş merkezinin önünde ziyarete açık tutulacak müze, ücretsiz olarak gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
12 Mayıs 2025 Pazartesi 8 22Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 7 22Parçalı Bulutlu
14 Mayıs 2025 Çarşamba 7 21Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2025 Perşembe 5 22Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 7 25Parçalı Bulutlu