REKLAMI GEÇ

Tavas’ta gergin saatler

Tavas’ta gergin saatler

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde şehit haberi gerginliğe yol açtı. Yaklaşık 60 kişilik ülkücü grup sloganlar atarak terörü lanetledi. Şehit ailesinin bulunduğu sokağın her iki girişi de polis tarafından tutuldu.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 01:51

Akşam satalerinde Denizli’nin tavas İlçesi’ne gelen acı haber, Şehit Komando Er Fatih Küçükterci’nin ailesini yasa boğarken, ilçede tepkiye de yol açtı.

Son zamanlarda artan terör saldırıları ve Tavas’ın verdiği şehit üzerine yaklaşık 60 kişilik ülkücü genç grup yürüyüş yapıp terörü kınadı. Hükümet aleyhtarı sloganlar da atan öfkeli grup ilerleyen saatlerde polis tarafından ikna edildi ve sessizce dağıldı.

Ancak acı haber ilçede gece boyunca gerginliğini sürdürdü. Şehit Küçükterci’nin ailesinin evinin bulunduğu sokağın her iki tarafı polisler tarafından güvenlik nedeniyle kapatılmış durumda. Gazetecilerin eve  girişine izin verilmedi.

Hain saldırı akşam saat 18.00 sularında yaşanmış, teröristlerin yol kenarına koyduğu bomba yüklü aracı patlatması sonucu 6 asker ve bir sivil yaşamını yitirmişti.

Türkiye’de özellikle son zamanlarda artan yoğun terör saldırıları çok sayıda gencin şehit düşmesine neden oldu.

Yorumlar

muossen   -  Bağlantı 28 Eylül 2012, 15:06

ailesine baş saglıgı.rahmetlige topragı bol olsun..

ferudun bozkurt   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 12:53

zeybekcı acı haber boyle duyurulmaz sehıdımın hasta sı olabılır kalp kırızı olabılır haberı verırken barı ınce dusunun artık

DERİNKUYU MUHTARLIĞI   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 12:03

Tavasımıza düşen ateş hepimize yakmıştır.şehidimize allahtan rahmet ailesine baş sağlığı dilerim.

muhammed   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 14:01

gurur ve şeref varmış aslan gibi ana kuzuları orda önlem alınmadan bu şerefsizlerin önüne atılsın bunlarda gurur ve şereften bahsetsin nedir bu yaa benim biricik vatan evladım ölüyor arkadaş ölüyoooor yazık değilmi lanet olsun bu terörü bitiremeyen zihniyete idam yasası istiyoruz polisime askerime kalkan eller kesilecek kafalar koparılacak tek çözümü budur yargısız infaz hapishanelerde imralıda beslenmeyecek bunlar.İDAM İSTİYORUZ.

Bozkurt Alpasrlan   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 11:04

Vatanını canından seven bu insanların, kendileri gibi bir kardeşlerini şehit vermeleri sebebiyle, lanet saldırıya duydukları öfke ve üzüntüyü dile getirmiş olmaları, “gerginlik” değil, gayet doğal, gayet insani bir tavırdan ibaretir.

ekrem erdem   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 09:44

askerlerimiz pisi pisine ölüyor siyasetten gelecek umanlar metiye düzüyor yazık bu arkadaşlara anne babalara gurur ve şeref tabiki bunlara layık ama teröre taviz verenlere değil ülkeyi eyalete bölmek için yol yapanlara değil bunu yapanlanlara yazıklar olsun bizde bir söz vardı gel doğuran anaya sor geri kalanını allah allah demek düşer diye yazık oluyor bu cocuklara

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 18Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 4 17Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 22Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 6 23Az Bulutlu