REKLAMI GEÇ

Tavas’ta misafirhaneler yenileniyor

Tavas’ta misafirhaneler yenileniyor

Tavas genelinde bulunan 19 misafirhanenin yenilenmesi için çalışma başlatıldı. Proje kapsamında 2 misafirhanenin düzenlemeleri tamamlandı, proje devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2016 Çarşamba, 16:39

Tavas’ta bulunan 19 misafirhanenin boya, badana, temizlik ve eşyalarının yenilenmesi projesi başlandı. Daha önce Balkıca Mahallesi misafirhanesini yenileyen Tavas Belediyesi ekipleri, Sofular Mahallesi misafirhanesinin yenileme çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 2. maddesi kapsamında el konulan yurt ve dershaneler ile tüm eşyaların vatandaşlara geri dönmeye başladığını söyledi.

Akyol, “El konulan eşyaları Sevgi Eli marifetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz” dedi.

Bunun yanında dışarıdan gelen vatandaşların kalacak ve yatacak yerlerinin temini için mahallelerde bulunan 19 misafirhanenin yenileme ve bakım çalışmasına başladıklarını belirten Akyol, “İlkini Balkıca Mahallemizde, ikincisini de Sofular Mahallemizde gerçekleştirdik. Program dahilinde diğer misafirhanelerimizi de yenileme ve bakım çalışmasını yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu