REKLAMI GEÇ

Tavas’ta muhtarlar buluştu

Tavas’ta muhtarlar buluştu

Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi. İlçenin sorunları tartışıldı, muhtarların talepleri dinlendi. Başkan Akyol, vatandaşlardan 5 milyon lira alacakları olduğunu belirterek, bunu uzlaşmayla tahsil etme yoluna gideceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 12:19

Tavas’ta belirli bir periyoda bağlanan muhtarlar istişare toplantısına Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Çalışal, Tavas Belediye Meclisi üyeleri, DESKİ Tavas Sorumlusu Aydın Ünal ve muhtarlar katıldı.

denizli-tavas-halki-belediyeye-borclu-cikti-ic

Toplantıda muhtarlara seslenen ve düzenli olarak gerçekleştirilen buluşmaların son derece verimli geçtiğini ifade eden Başkan Akyol, “Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın işbirliğiyle, muhtarlarla toplantılarımızı her ay geleneksel hale getirdik. Bir kentin yönetiminde tepe noktasında Valiliğin ve Büyükşehirin, ilçede ise Kaymakamlık ve Belediyemizin millete hizmet yolunda uyum ve ahengin ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz. Bir fabrikanın işçileri misali ortaya çıkan verimliliğin ve güzelliğin toplumun her kesimi tarafından ilgi ve gıbta ile bakılıyor. Toplantılarımızın tek amacı var. Düzenli olarak hep beraber mütalaa edip, gözden kaçırdığımız bizim göremediğimiz konularda bilgi alışverişi yapmaktır” dedi.

2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek hizmetlerin planlamalarının yapıldığını belirten Başkan Akyol, “Önümüzdeki süreçte Belediyemizi rahatlatacak işlerimizi kolaylaştıracak bir takım adımlar atacağız. Merkez ve mahallerimizdeki yapacağımız hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarımızı kolaylaştırmak için 3 kamyon, 2 kepçe, 1 silindir alacağız. Kendi taş ekibimizi kurduk. Belirli bir program dahilinde mahallelerimizdeki taş döşeme işlemlerini gerçekleştiriyorlar” dedi.

5 MİLYON LİRA ALACAĞIMIZ VAR
Tavas Belediyesi olarak vatandaşlardan 5 milyon alacakları olduğunu belirten Başkan Akyol, bunun belediye hizmetlerinde azımsanacak bir rakam olmadığını söyledi. Başkan Akyol, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana işleri zorlaştırma değil, kolaylaştırma yoluna gittik. Vatandaşlarımızdan alacaklarımızı yapılandırarak ve uzlaşarak temin etme yoluna gideceğiz” dedi.

BU VEBAL HEPİMİZİN
Millete hizmet yolunda kapılarının ardına kadar açık olduğunu belirten Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol ise, “Sorunlarımızı, isteklerimizi istişare edip çözüme kavuşturmak için aylık toplantılarımızı çok önemsiyorum. Hizmet konusunda ilçemize yapılacak olan her işin arkasındayız ve takipçisiyiz.
Mahallerinizdeki ihtiyaç sahiplerinin eksikliklerini bize bildirmelisiniz ve o sorunlar vatandaşlarımızı mağdur ederse yerel yöneticiler olarak biz bu vebalin altından kalkamayız” dedi.

Toplantı karşılıklı soru cevap bölümüyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu