REKLAMI GEÇ

Tavas’ta şiir dolu akşamlar

Tavas’ta şiir dolu akşamlar

Tavas Belediyesi, bu yıl ilk kez Bağlar Şiir Akşamları etkinliği düzenledi. Aynı zamanda Kızılcabölük Festivali’nin de açılışına denk gelen şiir akşamlarına 23 şair katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2014 Cumartesi, 13:50

Tavas Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği Bağlar Şiir Akşamları, Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda yapıldı. Her yıl Bağlar mesireliğinde yapılması planlanan ancak bu yıl hava muhalefeti nedeniyle kapalı salonda yapılan etkinlik, aynı zamanda bu yıl 20’ncisi düzenlenen Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda Festivalinin başlangıcına rastladı.

KIZILCABÖLÜK FESTİVALİ DE BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu’ndan 23 şairin katıldığı gecede konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Tavas’ta kültüre katkı koyacak etkinlikler düzenlemeye gayret ettiklerini söylerken, “Gerek insanlara şiddet gerekse kadına şiddet uygulamaları, kitap, şiir, sanat ve edebiyat ile son bulacaktır. 1. Bağlar Şiir Akşamları Şiir Şenliğiyle beraber 20.sini gerçekleştireceğimiz Kızılcabölük Kültür, Sanat, Tekstil ve Moda  Festivalimizi de başlatmış oluyoruz” dedi.

HANGİ ŞAİRLER KATILDI

Başkan Akyol, ardından geceye katılan şu şairlere katılım belgesi verdi:

Ahmet Demirhan, Ahmet Dok , Ahmet Sarı, Ali Tuluk, Arzu Subakan Kabukçu, Bilal Tekin, Durmuş Ali Bozbıyık, Gültekin Şahin, Hakan Kurtaran, Hüseyin Karakurt, İsmail Gökçe, İbrahim Kavas, İsmail Şakar, Mehmet Dağal, Merve Tanrıkulu, Muhammet Kahraman, Mustafa Kütükçü, Muzaffer Çetin, Muzaffer Kılıç, Özkan Özgürtürk, Reyhan Pervanlar, Sevim Ayhan, Şerif Kutludağ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu