Tavas’ta taziye çadırı hizmeti

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, kış mevsiminde taziye ziyaretlerini kolaylaştırmak ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla taziye çadırlarının mahalle muhtarlarının koordinasyonunda halkın kullanımına sunulacağını duyurdu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2025 Cuma, 14:52
Başkan Tatık, “Kış aylarında zorlu hava şartları nedeniyle taziye ziyaretlerinde sıkıntı yaşayan hemşehrilerimizin yanında olabilmek için mahallelerimizdeki taziye evlerinde kullanılmak üzere sıcak ve kapalı oturma alanları sağlamayı hedefliyoruz. Bu çadırlar, yalnızca taziye amacıyla kullanılacak ve vatandaşlarımıza acı günlerinde moral ve destek vermeyi amaçlıyoruz,” şeklinde konuştu.
Tavas Belediyesi olarak halkın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Tatık, “Belediye olarak her şartta halkımıza hizmet sunmayı ilke edindik. Bu tür hizmetlerle, hemşehrilerimizin acı günlerinde yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi. İHA
Yorum Yaz
Hava Durumu
Tavas | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
4 Temmuz 2025 Cuma | 15 | 32 | Az Bulutlu |
5 Temmuz 2025 Cumartesi | 16 | 35 | Sıcak |
6 Temmuz 2025 Pazar | 19 | 37 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 20 | 37 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 21 | 38 | Sıcak |