REKLAMI GEÇ

Tavas’ta TOKİ evleri teslim edildi

Tavas’ta TOKİ evleri teslim edildi

TOKİ tarafından Tavas Yeni mahallede ve Kızılcabölük Mahallelerinde yapılan 224 konut ve 2 büfe hak sahiplerine teslim edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2019 Salı, 09:48

TOKİ tarafından bir süre önce başlanan ve yapımı tamamlanan iki mahalledeki 224 konut ile 2 büfe hak sahiplerine teslim edildi.

Evlerin anahtarlarını hak sahiplerine veren Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, göreve geldikleri ilk gün planladıkları evleri sahipleriyle buluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Akyol, ”TOKİ ile birlikte Tavas’ta yeni bir pencere açtık. Ev sahibi olmayan dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yaptık. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi oldular. Mutluyuz, onların yüzlerindeki sevinci görmek, bunu beraber yaşamak, hepsinden öte bunları onlarla birlikte paylaşmak bizler için daha güzeldi. Uzun ve yorucu bir sürecin ardından ev sahiplerimiz sıcak yuvalarında. TOKİ projemizle, peyzajıyla, mimarisiyle, sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkanı sunan aynı zamanda ilçemize değer katan yeni bir yaşam alanları oluşturmuş olduk. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm ailelerimize sıcak yuvalarında mutlu ve huzurlu olmalarını temenni ediyorum” dedi.

Tavas’a bu hizmetin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Akyol, hemşerilerine de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu