REKLAMI GEÇ

Tavas’ta TSM konseri

Tavas’ta TSM konseri

Tavas Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu işbirliğiyle Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda sanat müziği sevenler için konser düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2015 Pazartesi, 13:28

Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen konsere, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı ile çok sayıda sanatsever katıldı.

denizli-tavas-turk-halk-muzigi-konseri-ic
Pamukkale Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne aldığı konseri Okutman Mehmet Hulusi Şimşek yönetti. 2 bölümden oluşan konserde birbirinden güzel sanat müziği eserleri seslendirildi. Tüm eserlerin büyük bir coşku ile söylendiği konser’de sanat müziği severler unutulmaz bir gece yaşadı. Mehmet Hulusi Şimşek’in Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla okuduğu ilahiler gönülleri mest etti.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bu kadar güzel bir programın ardından kelimelerin kifayetsiz olduğu aşikardır. Bugün onlarca programa katıldım. Bu harika dinleti tüm yorgunluğumu aldı ve şimdi onlarca programa daha katılabilecek enerjiye sahibim. Çünkü musiki ruhtaki yorgunluk, keder ve hiddeti azaltır, dinlendirir ve inceltir. İşte biz bu hassas ve ince ruhla Tavas Belediyesi olarak kültür belediyeciliğine adayız. Bu güzel gecenin hazırlanmasında, sunumunda büyük emeği geçen koro şefimiz Mehmet Hulusi Şimşek, solist arkadaşlarımıza, korodaki arkadaşlarımıza ve saz sanatçısı arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu