REKLAMI GEÇ

Tavas’tan rahvan at yarışlarına davet

Tavas’tan rahvan at yarışlarına davet

Tavas, 11 Eylül Pazar günü yapılacak, Ege’nin en büyük rahvan at yarışlarına hazırlanıyor. Yarışlar 10 kategoride düzenlenecek. Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, at yarışı meraklılarını Tavas’a beklediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2022 Perşembe, 10:54

Tavas Belediyesi ve Tavas Rahvan At Yarışçıları Yardımlaşma Derneği işbirliğince düzenlenecek olan yarışlar 11 Eylül Pazar günü yapılacak.

Yarışlar, baş, baş altı, büyük orta, küçük orta, deste, taze beşli, dörtlü tay, üçlü tay, ikili tay, ithal A olmak üzere 10 kategoride gerçekleşecek.
Çevre İl ve İlçelerde birçok Rahvan Atların ve yarış severlerin katılacağı yarışlarda Rahvan Atlar birincilik için yarışacak. Her kategoride yarışmaya katılıp dereceye giren at sahiplerine ödül verilecek.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Geleneksel yarışlar içerisinde olan Rahvan yarışları Ülkemizin çeşitli bölgelerinde yapılmaktadır. Vatandaşlarımıza ata yadigârı sporlardan biri olan rahvan biniciliği hatırlatmak, genç nesillerimize aktarmak, dinamik, geçmişini bilen sağlıklı bir nesil yetiştirmek ve Tavas’ımızı tanıtmak amacıyla Rahvan At Yarışı müsabakalarını düzenliyoruz. Bizler de geleneksel yarışların devam etmesi noktasında katkı sunmaya devam edeceğiz. 11 Eylül 2022 Pazar günü gerçekleştireceğimiz Rahvan At yarışlarımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyor, yarışa katılacak tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu