REKLAMI GEÇ

Ücretsiz ceviz fidanları kapışıldı

Ücretsiz ceviz fidanları kapışıldı

Tavas Belediyesi ve İlçe Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle ücretsiz bin 500 ceviz fidanı dağıtıldı. Tavaslılar, ceviz fidanlarından alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2015 Çarşamba, 12:17

Ağaçlandırmayı teşvik eden Tavas Belediyesi ile İlçe Orman İşletme Müdürlüğü, bu kez “Yeşil Tavas, Temiz Çevre” sloganıyla yerli bin 500 ceviz fidanı dağıtımını gerçekleştirildi. Ceviz fidanı dağıtımına Tavas Kaymakamı Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Orman İşletme Müdürü Yusuf Büyükakçalı katıldı.

Tavaslıların yoğun ilgi gösterdiği dağıtımın ardından bir açıklama yapan tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Doğaya ve yeşile çok önem veriyoruz. Ağaç sevgisini, orman sevgisini tüm vatandaşlarımıza aşılamak ve bu konuda öncü olmayı kendimize bir borç biliyoruz. Vatandaşlarımız dağıttığımız ceviz fidanlarını ister evlerinin önlerine, ister bahçelerine, isterlerse okulların bahçelerine diksinler. Ağacın, yeşilin nerede olduğu önemli değil, çokluğu önemlidir. Yeşili çoğaltalım ki, yaşanabilir temiz bir çevreyi gelecek nesillere aktaralım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu