REKLAMI GEÇ

Vali Ali Fuat Atik, Tavas’ı ziyaret etti

Vali Ali Fuat Atik, Tavas’ı ziyaret etti

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, eşi Fulya Atik ile birlikte Tavas’ı ziyaret etti. İlçe hakkında bilgiler alan Vali Atik, ilçenin ekonomik dinamikleri ile kültürel mirasını da görme fırsatı buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2021 Çarşamba, 12:31

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ziyaret ve incelemeler için Tavas’a gitti. Eşi Fulya Atik, Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Uğur Çağlar’ın da eşlik ettiği ziyarette, Vali Atik, Kaymakam Recep Öztürk’ten koronavirüs önlemleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Esnaf ve vatandaşla da buluşan Vali Atik, Tavas Belediyesi’ni de ziyaret etti. Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’tan çalışmalar ve yatırımların son durumu hakkında bilgi alan Vali Atik, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundu.

Kızılcabölük’teki Hanife ve Ahmet Paralı Yöresel El Sanatları ve Tekstil Müzesi’ni gezen Vali Atik, Tekstilci Ahmet Dobulga’nın fabrikasında incelemelerde bulundu, bilgi aldı.

Vali Atik, Anadolu’nun eski uygarlıklarından biri olan Hititliler döneminde kullanılan çanak, çömlek ve süs eşyalarının üretimini yapan, Türkiye’nin Terrakota sanatını sürdüren, ülkemizin tek Terrakota Sanatçısı Hasan Hüseyin Savcı’yı atölyesinde ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu