REKLAMI GEÇ

Yetenekleriyle göz doldurdular

Yetenekleriyle göz doldurdular

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA), 2016 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Çağırganlılar Derneği işbirliği ve Tavas Belediyesi destekleriyle düzenlediği “Dekoratif Kokulu Taş ve Sabun Hazırlama Projesi” tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2016 Cuma, 14:32

Dekoratif Kokulu Taş ve Sabun Kursuna katılan kursiyerler, değişik figürler kullanarak meydana getirdikleri güzel eserleriyle göz doldurdu. Sabun yapmanın teorik eğitimini Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Koyuncu Okca’dan alan kursiyerler, birbirinden renkli ve değişik şekillerde hazırladıkları kokulu sabunla ev ekonomilerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Eğitimin tamamlanmasının ardından üretilen kokulu taş ve sabunlar, Tavas Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergilendi. Aldıkları eğitimle meslek edinerek, ev ekonomisine katkıda bulunmayı hedefleyen kadın kursiyerler, 60 saatlik kursun ardından sertifikalarını da aldı.

Kursun kapanış programına Tavas Kaymakamı Osman Varol, Garnizon Komutanı Jnd. Yzb. Veysel Aksoy, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, STK’lar ve kursiyerler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu