REKLAMI GEÇ

CHUCKY KIDS 1 YAŞINDA

CHUCKY KIDS 1 YAŞINDA

Chucky Kids çocuk giyim mağazası 1. yaşını kutluyor. Çaybaşı Caddesi Değirmenönü Cami karşısında bulunan Chucky Kids bu bir yıl içinde birçok ilke imza attı. Mağaza içerisinde bulunan oyun alanı ve ürünlerin sunumu ile Denizli’de bir ilki gerçekleştiren Chuky Kids ürünlerin kalitesi ve fiyatları ile de büyük beğeni topladı.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2014 Cumartesi, 13:17

Chucky Kids 1. yaş kutlamalarında da çocukları ve ebeveynleri mutlu etmeye devam ediyor. 1. yaş kutlamalarına özel iki gün sürecek sürpriz kampanyalar Cumartesi ve Pazar saat 11 ile 19 arasında sizleri de bekliyor. Sezon sonu ürünlerde maliyetine yakın indirimler ve ayrıca sezon ürünlerinde açılışa özel indirimler var. Kampanyaların yanı sıra sürpriz hediyeler ve çocuklarınızı eğlendirecek palyaço da 2 gün boyunca Chucky Kids’te.

ic-2

Mağaza sahibi Betül Büyüktuna geçirdikleri bir yılı şöyle değerlendirdi; “İlk başta bana destek veren ailem ve akrabalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bana güvendikleri için çok mutluyum ve onları inşallah hiçbir zaman utandırmayacağım. Müşterilerimi utandırmayacağım hiçbir zaman. Ben bir yıllık hedefimi gerçekleştirdiğimi düşünüyorum ve bunu da 1700 müşterim anlatıyor bana zaten. Ve bunun %80’i ‘Artık çocuğumu Chucky Kids’ten giydiriyorum” diyor. Bu da bizi memnun ediyor.”

MÜŞTERİLERE TEŞEKKÜR
Mağazayı bu hale getirmek için çalışma arkadaşlarıyla çok emek sarf ettiklerini belirten Betül Büyüktuna, “Bu işe başlarken bu kadar çok emek istediğini tahmin etmemiştim. Evet her iş emek ister ama mağazacılık çok daha fazla emek ve özveri isteyen bir iş. Çok memnunum sonuçlardan. Bir yıl boyunca sağolsun çok destek verdi müşterilerimiz. Ürünlerimizin kalitesini fiyatlarını beğenip bizimle birlikte olmayı tercih ettiler. Şunu duymak çok hoşuma gidiyor; “Artık Çocuğumu Chucky’den giydiriyorum. Çünkü aynı markayı daha uygun fiyata bulabiliyorum. Daha fazla çeşit bulabiliyorum. Kalite ve fiyatlarınızdan dolayı, gülen yüzünüzden dolayı artık çocuklarımı Chucky’den giydiriyorum.” Sürümden kazanmak ve çok müşterim, çok çocuğum olması idi ilk hedefim. İlk hedefimi başardığıma inanıyorum. Bu bir yılda ne kazandınız derseniz maddi olarak bir şey kazandım diyemem ama bir sürü çocuğum oldu, bir sürü müşterim oldu. İkiz anneleri mesela ikiz indirimini duyduklarında çok seviniyorlar, normalde hiçbir yerin yapmadığı bir uygulama. Bu da beni çok mutlu ediyor. Farklıolmak hoşuma gidiyor. Bence kazancın en güzeli de bu. İnsan kazanabilmek. Para bir şekilde her yerde kazanılabilir. İnsan kazanabildiğimi, çok çocuğumun olduğunu görmek beni mutlu ediyor” dedi.

ic-1

İLK HEDEF TUTTU
Bir yıllık hedeflerine ulaştığını belirten Betül Büyüktuna, gelecek yıl için planları ve hedefleri de şöyle anlattı: “Bu yıl yeni firmalarla da çalışmaya başladık. Bunu müşterilerimizle de paylaşacağız. Yeni ürünler getirdik, daha fazla çeşit olsun diye. Birkaç çeşidimiz Denizli’de kimsede yok. Bunu övünerek söyleyebilirim. Anneler çeşitli çeşitli giydirebilecekler çocuklarını. Fiyat politikam aynı. Yine sürümden kazanıp daha çok çocuk kazanmak istiyorum. Bir yıl geçti artık fiyatlarda birazcık oynama yapayım, biraz yükselteyim mantığım yok, kar oranlarım aynı. Bazen fiyatlarda artışlar olabiliyor ancak bu bizim kar oranımızla ilgili değil, firmanın yaptığı fiyat artışlarından kaynaklanıyor. Benim kar oranım aynı, fiyat politikam aynı. Bu konuda bana güvenebilirler. Daha öncede söyledim benimde bir çocuğum var; çocuğun yediği helal, giydiği haram derler. Yinede en şık en güzeline layıklar çünkü onlar bizim göz bebeklerimiz. Sistemimizin tutulması çok hoşuma gitti, ilk başta ufak tepkiler almıştık ama artık kabul gördü. Aslında başta hedeflediğim birçok şeyi yaptım. Tek şikayetçi olduğum konu; bazen müşterilerimiz yaptığımız indirimleri az buluyor. “Dışarda %70 %80 indirim var siz neden yapmıyorsunuz?” Aslında kendi söyledikleri ile çelişiyorlar. Fiyatlarım zaten çok uygun, beni kurtarabilecek en düşük kar oranları ile çalışıyorum. Bu nedenle daha fazla indirimin bir anlamı yok. Şöyleki; bir müşterimin bende etiket fiyatı 19 lira olan bir ürünü dışarıda 30 liraya aldığını biliyorum. Kendisi söyledi bunu. Bu nedenle orası %70 indirim yapsadahi benim fiyatıma denk geliyor zaten. Ama ben bütün sezon indirim yapmış oluyorum. Bundan sonraki hedefim bir dahaki yaş günümüze kadar buraya farklı yenilikler getirmeyi planlıyorum. Anne bebek günleri gibi, uzman eşliğinde anneleri bilgilendirecek sosyal projeler planlıyorum. Sadece alışveriş yapmak değil burada birşeyleri paylaşmak istiyorum. Bunu da başarırsam hedeflerimin birçoğunu gerçekleştirmiş olacağım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı