REKLAMI GEÇ

Denizli’de çocuk modasının adresi Chucky Kids

Denizli’de çocuk modasının adresi Chucky Kids

Anne olmak, her sabah “Çocuğuma bugün ne giydireceğim?” sorusunun cevabını aramaktır. Alışverişe her çıkıldığında “Kaliteli ama ucuz olsun” istenir. Bu hafta sizleri tam istediğiniz gibi bir adrese götürüyoruz. Denizli’de yeni açılan Chucky Kids, ürünleri, sunum şekli, kalitesi ve uygun fiyatıyla, size “İyi ki gelmişim” dedirtecek. Çocuğunuz içeride oyun oynarken rahatça alışveriş yapabileceksiniz. Hatta çocuğunuza kendisini özel hissettirecek stil danışmanlığı hizmeti de alabilirsiniz…

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2013 Cuma, 11:44

BANU URGANCI

Biz kadınlar için çocuklarımız her şeyden önce gelir. Onların sağlığı, eğitimi ve tabii ki giyimi… Onlar her zaman en iyisine sahip olsun isteriz. Ve sürekli bunun için araştırırız. Bir taraftan en iyisine sahip olmasını isterken diğer taraftan bütçemizi de zorlamak istemeyiz . Ben de sizleri düşünerek bir keşif yaptım. Lise ışıklarında, Değirmenönü Camii’nin tam karşısında yeni açılan çocuk giyim mağazası Chucky Kids’in sahibi Betül Büyüktuna ile görüştüm. Betül Hanım’da bizlerden biri. 2 yaşında tatlı mı tatlı Metehan adında bir oğlu var. Bizim alışveriş sırasında yaşadığımız zorlukları bilerek, bu zorlukları ortadan kaldıracak çok güzel bir mağaza açtılar. Hem çeşit hem de fiyat açısından gayet uygun bir mekan. Mağazanın adı biraz ürkütücü gelebilir ama içeride bambaşka bir dünya var. Fiyatlar ise harika; 10 lira ile 60 lira arasında değişen fiyatlı ürünler son derece kaliteli. Detayları ve daha fazlası röportajımda….

chucy13-ic

Chucky Kids sizi korkutmasın
Banu Urgancı: Mağazanızın adı neden Chucky kids?
Betül Büyüktuna: Biraz korkunç geliyor belki ama, katil bebek Chucky’nin de içinde bir masumluk var, her çocuk masumdur. Teyzemin küçükken çok sevdiği bir bebeği vardı, Chucky koymuştuk adını. Chucky Kids önceden Nazilli’deki teyzeme ait bir mağaza idi. Teyzem en sevdiği bebeğinin adını koydu mağazaya, ben devam ettirmek istedim sadece. Aslında ilginç ve dikkat çekici bir ismi var, çocuk mağazası ve Chucky ismini bağdaştıramayanlarda merak uyandırıyor. Ama biz bunu katil bebek olarak değil de renklendirerek lanse ediyoruz, ürünlerimiz cıvıl cıvıl, mağazamızda sıcak bir ortam var. Güler yüzlü personelimiz ile Chukcy Kids’in içerisindeki masumiyeti yansıtıyoruz.

chucy9-ic

“Başarı çocukları sevmekten geliyor”
Banu Urgancı: Neden çocuk giyim mağazası?
Betül Büyüktuna: 30 yaşındayım, 2 yaşında bir oğlum var, Metehan. Metehan ile birlikte çalışmak zorundayım ne yazık ki, daha önce de onunla çalıştım, iş değişikliği düşündüğüm zaman ilk önce onunla birlikte neler yapabileceğimi hayal ettim, burayı çok uygun buldum. Çocukları çok seviyorum. Zevkime de güveniyorum. Oğlumla birlikte paylaşarak sevdiğim bir şey yapmak istedim. O yüzden çocuk mağazasını tercih ettim. Bol bol çocuk seviyorum. Onları giydirebiliyorum, annelere fikir verebiliyorum, ya da annelerin zevklerinden faydalanabiliyorum. Çok zevkli anneler geliyor mağazamıza. Çocukları çok iyi anlıyorum, anında onların zevklerini anlayıp onlara hitap edebiliyorum. Anneler “ne çabuk tanıdın çocuğumu? Bunu beğeneceğini nereden bildin?” diyor. Çünkü gerçekten çok seviyorum çocukları ve onları iyi tanıyorum. Başarı sevmekten geliyor bana göre.

chucy8-ic
Çocuklar parkta oynarken, anneler rahatça alış-veriş yapıyor
Banu Urgancı: Mağaza çok ferah görünüyor, nasıl bir çalışma sisteminiz var, ürünler nerede?
Betül Büyüktuna: Çalışma sistemimiz şöyle; tüm ürünlerimiz dolaplarda, sadece teşhirde birkaç ürünümüz var. Elbiselerimiz müşterimizin isteği doğrultusunda servis olarak çıkıyor. Bunun birinci nedeni ürünlerimizin daha temiz daha hijyenik kalması, ikincisi içeri girdiğiniz zaman daha ferah bir ortam olması, üçüncüsü ise anneler her gittikleri yerde karıştırıp bulmak zorunda ama belki daha zevkli bir ürün var onu bulamıyorlar gözlerine görünmüyor o karışıklığın içinde. Biz ürünleri tek tek çıkarıp servis yaptığımızda en güzel ürünü seçebiliyorlar çocuklarına. Ve yorulmuyorlar… Alışveriş zevkli olduğu kadar yorucudur da. Çocukları oyun parkımızda oynuyor, anneler rahatça izleyerek, görerek ve bizim kombinlerimizi değiştirerek ya da bizim fikrimizi beğenerek daha rahat alışveriş yapıyorlar. Belki bir parça kıyafet alacak ama onun da en güzeli olmasını, içlerine sinmesini, evlerine döndüklerinde pişman olmamalarını istiyoruz. Çocuklarını giydirdiklerinde “Chucky Kids’den giydirdik” diyebilsinler istiyoruz.

chucy3-ic
“Yetişkinlere var da çocuklara neden olmasın”
Anne gelip de “Ben çocuğuma doğum gününe giderken giydirebileceğim bir elbise istiyorum” dediğinde, bütün alternatifler servis olarak önüne serilir, anne içerisinden en güzelini çocuğuna beğenir ve alır. Ya da “Günlük bir t-shirt istiyorum” dese bile tercih ve bedenlere göre bütün t-shirtlerimiz önüne serilir. Yani servis etmek derken, çocuğun ruhuna, fiziğine, yaşına, bedenine, annenin tercihlerine göre bir konsept hazırlanıyor. Denizli’de ilk defa uygulanan farklı bir sistem. Yetişkinlerde bu sistem var, büyük mağazalara gittiğiniz zaman siz isteklerinizi belirtirsiniz, sizin ayağınıza servis gelir ve bakarsınız içinden sizin için uygun olanı alıp çıkarsınız. Bu çocuklarda neden olmasın? Biz yetişkinler de var çocuklarımızda bunu hak ediyor diye düşündük. Mağazamızın düzenini de buna göre ayarladık. Bu sitem bir ilk, çocuklar bizim değerlilerimiz, onlara özel çalışmalar ebeveynlerin çok hoşuna gidiyor. Mesela; alternatiflerden birini çocuğunun üzerinde görünce “ben bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim” diyor.

Banu Urgancı: Burada çocuk oyun parkı ve bakım odası görüyorum. Bu Denizli’de çok da alışık olmadığımız bir durum?

chucy7-ic
Betül Büyüktuna: Uslu olmasına rağmen oğlumla alışveriş yapmak zor, sıkılıyor. Çocuklar bizim gibi değil, sevmiyorlar alışverişi. Gittiğiniz her yerde çocuk etrafınızda dolaşıyor, burada oyun parkı var, çocuklar girdiği anda oyun parkına koşuyor, anneler özgür kalıyor, anne daha düzgün daha enine boyuna düşünerek alışveriş yapıyor. Anne çocuğuna daha rahat denetebiliyor kıyafeti, çocuk oyun oynadığı için sıkılmıyor, zevk alıyor. Oyun parkımız güvenlik ve oyun alanı açısından her detay düşünülerek tasarlandı.

chucy4ic
Bebek çocuk bakım odası birçok mekanın eksiği. Nereye gidersek gidelim bebeğimizi beslemek zorundayız. Çocuk acıktığı zaman sürekli anneyi çekiştiriyor, huzursuz oluyor. Neden onları huzursuz edelim, aç bırakalım? Bundan yola çıkarak emzirme odasını yaptık. Anneler hem çocuklarını emzirebilirler, hem bezlerini değiştirebilirler hem de uyutabilirler. Burası sadece anne ve bebeğe özel bir oda.

chucy2-ic

“Kaliteden ödün vermeden sürümden kazanıyoruz”
Banu Urgancı: Bu kadar ince düşünceler ve kaliteli servis insanın aklına “Burası cep yakar” dedirtiyor. Nasıl fiyatlar?
Betül Büyüktuna: Ben yaşadığım zorlukları düşünerek burayı dizayn ettim. Gelen müşterilerim çok memnun kaldı, çok takdir topladım. Burayı tasarlarken; çok yer gezdim, araştırdım, gözlemledim, bunlara neler katabilirim, nasıl yapsam doğru olur diye düşünürken böyle bir mağaza çıktı ortaya. Şöyle bir şeyde akla gelmesin; bu uygulamaların olduğu pahalı bir markadaki gibi pahalı ürünler mi var? Hayır, kesinlikle değil. Ürünlerimiz gayet kaliteli, %100 pamuk bunun yanı sıra fiyatlarımız gerçekten çok uygun.

chucy12-ic

Çünkü bunlar çocuk, bizler gibi birkaç sezon giyemiyorlar kıyafetleri, tek sezon, belki bir ay giyebiliyorlar. Neden buna dünyanın parasını vererek bütçede sıkıntı yaratalım. Hak ederek kazanmak istiyorum, fiyatlar oldukça uygun, sürümden kazanmak istiyorum, müşterim bana müşteri getirsin istiyorum, çok müşterim çok çocuğum olsun ve reklamımı da öyle yapmak istiyorum. Çocuklarımız; kaliteli, şık, uygun fiyatlı, çeşit çeşit giyinsinler, çocukların veya annelerin içinde kalmasın, ben Chucky’den giydiriyorum desinler istiyorum.

chucy6-ic
Fiyatlarımız dediğim gibi çok uygun. Ürünlerimiz %100 pamuk; t-shirtlerimiz 10-20 TL arası, organik dokuma kumaştan bir elbise 52 TL. Tabi sadece %100 pamuk olması yetmiyor, ürünlerimiz zevkli tasarımlara sahip. Çocuk abiyeler işçiliklerinden dolayı pahalıdır piyasada ama bizde 40-50 TL arasında değişen fiyatlar mevcut. Çünkü neredeyse maliyetine satış yapıyoruz, sürümden kazanmak istiyoruz. Örneğin abiye elbiselerde, bir kere giyilecek bir şeye o kadar para verilmesine acıyorum.

chucy1-ic
Kızlar kadar erkek çocuklarına da çok seçenek
Banu Urgancı: Burada erkek çocukları için de çok çeşit göze çarpıyor. Kızım olduğu için bence sorun yok ama, genelde erkek çocuk anneleri kıyafet konusunda sıkıntı çekiyor.
Betül Büyüktuna: Genelde erkek anneleri “kızlara kıyafetleri cıvıl cıvıl, oğlumuza kıyafetler kısıtlı” diye şikayet ederler. Evet erkek çocuklar için çeşit kısıtlı. Gömlek, t-shirt, pantolon gibi; ama gömleklerimizi bir askı, bir papyon veya bir kravatla şıklaştırabiliyoruz. Renk katıyoruz. Erkeklere genelde turuncu, mavi ve siyah giydirilir. Bizim mağazamızda öyle değil, erkekler içinde renklerin hemen hemen her tonları var. Toprak renklerinden tutun kırmızının tonlarına, yeşilin tonlarına kadar. Kızlarda çeşit çok fazla, inanılmaz. Bebek tulumlarına baktığınızda rengarenk 50 farklı çeşit çıkartabiliyoruz. Ve fiyatları da çok uygun, ünlü bir markadan aldığınız 40 liralık bir tulumu mağazamızdan yine orijinalini 10-15 liraya bulabilirsiniz. 40 liraya bir tane almak yerine mağazamızdan üç tane alıp çeşit çeşit giydirebilirsiniz.

chucy14-ic

Yorumlar

sultan   -  Bağlantı 22 Ağustos 2013, 23:09

betül hanım tebrikler hayatta başarılar

güzide ilhan   -  Bağlantı 23 Mayıs 2013, 10:34

gerçekten fiatları ürün kaliteleri Betül hanım ve elemanların güleryüzlü tavırlarıyla çok sıcak hoş bir mağaza torunlarım için güvenebileceğim yer Denizli ve kendim adına emeğinize sağlık çok teşekkürler

gülden   -  Bağlantı 22 Mayıs 2013, 13:05

tebrik ediyorum sizi …hayırlı olsun Allah hayırlı kazanç versin güzel güleryüzlü kendine güvenen hanımlara ihtiyacımız var .bu markanın bir elbisesini kullanmıştık çok memnun kaldık teşekkür ederim …

SEVDA GÜNEŞ   -  Bağlantı 27 Nisan 2013, 14:21

genç girişimçi gençleri kutluyorum. fırsat verildiğinde ülkemizde kadın girişimcilerin neler başarabildiğine hep birlikte şahit oluyoruz. tebrikler

Fatih   -  Bağlantı 27 Nisan 2013, 13:59

Chucky Kids mağaza olarak gerek tasarım gerekse ürünleri açısında çok güzel bir yer insana ev sıcaklığını hissettiriyor insanın çocuk olası geliyor valla

nur sema çırak   -  Bağlantı 26 Nisan 2013, 13:29

süper bi yer.. çoğu yerde bulamadığım çeşitleri burada rahatlıkla buldum..herkese tavsiye ederim.

haber   -  Bağlantı 26 Nisan 2013, 13:19

Değirmenönü Camii’nin tam karşısı… Lise ışıklarında

hüseyin özel   -  Bağlantı 26 Nisan 2013, 12:21

adres neresi alabilirmiyim

Berrin Urgancı   -  Bağlantı 26 Nisan 2013, 12:08

Çocuklar için oyun alanı olması gerçekten çok güzel bir düşünce 2 çocuk annesi olarak benimde alışveriş sırasında en çok yaşadığım sorun ,çocukların sıkılması ve etrafta dolaşıp askıdaki kıyafetlerin aralarına saklanmalarıdır.Chucky kids tam bana göre bir mağaza en kısa zamanda ziyaret edeceğim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı